NY SPONSOR: MIINTO.NO

Hei!

Hvis du er litt lei av nelly.com, og leter etter en ny side hvor du kan shoppe på nett, besøk miinto.no. Det er en side med masse mote, og det er ikke noe du ikke finner på denne siden. Du kan handle fra over 100 forskjellige butikker der, og det er noen butikker du kun finner der. Du betaler også kun for én frakt, selv om du handler på forskjellige butikker.

Dette er det miinto.no skriver om seg selv: Miinto.no gjør det for første gang mulig for forbrukerne å shoppe moteklær direkte i Norges mest trendsettende klesbutikker.

Vi selger alt innenfor moteklær, fra herreklærdameklær og barneklær til accesories.

Når du handler fra Miinto.no går ordren direkte til din favorittbutikk, som sender deg varen direkte med 14 dagers angrerett.

Miinto.no er i raskt vekst med snart 100 butikker online, slik samler Norges ledende motemiljø på ett sted.

Vi sikrer det beste fra to verdener: Den gode servicen og ekspertisen fra butikkene, samt sikkerhet og fleksibilitet innen online shopping. 

Wishlist:

Suuupersøte øredobber til 150,-
Nå som vinteren kommer er det fint å ha noe som holder ørene mine varme! Denne fine lua til 199,- kan gjøre den jobben ;)
Denne dritkule toppen til 299,-
Det er også masse kategorier på miinto, som gjør siden ryddig og fin. Hvis du leter etter en festkjole, en jeans eller en veske, så er det utrolig lett å finne! Men det er også lett å finne merkene, hvis du leter etter et spesielt merke. Noen av merkene de har er:

Besøk siden, den er virkelig verdt det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits