COOPERTEST

I dag hadde vi coopertest! Det var virkelig helt grusomt... (for dere som ikke vet hva det er: det er en test hvor du løper som en tulling i tolv grusomme minutter). Jeg skjønner seriøst ikke poenget med det, hvem bryr seg om jeg er god til å løpe? Hva har det å si for resten av gymkarakteren min?

Men uansett, jeg fikk en 5´er, så det gikk ikke så alt for ille. Men jeg er jo ikke noe flink til å løpe uansett... Er det noe jeg må jobbe med, så er det å ikke være så inn i granskauen perfeksjonist. Det er sykt irriterende. 

For dere som skal løpe coopertest snart: Jeg kan ikke trøste dere. Det er ingenting å trøste dere med, det er rett og slett helt grusomt. Jeg kan ikke si at det går bra, og at det er kjempelett, for det er sykt tungt, og bena svikter til slutt. For å si det på en enkel måte: mange spøy i min klasse. 

Men jeg kan gi noen tips. Min personelige mening er at det går mye lettere å løpe med iPod. Lag deg en spilleliste med livlige sanger som de er lett å løpe til. Et annet tips: ikke tenk at du skal spare masse krefter til slutten. Selfølgelig er det lurt å spare litt krefter, men det er virkelig helt umulig å spurte på slutten. Da kjennes bena dine ut som gelé. Løp i et jevnt tempo, og for all del: IKKE BEGYNN Å GÅ! Jeg gjorde det i dag, og da kjente jeg melkesyra i bena. Hvis du ikke stopper opp, kommer du ikke til å kjenne noe til den. Så press deg selv den siste tiden, ikke gå.


//weheartit//

Har du løpt coopertest?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits