"DU FÅR LIVET DITT TIL Å VIRKE SÅ JÆVLA PERFEKT"

"du får livet ditt til å virke så jævla perfekt. det kan jo ikek være det?!" 

Dette var en kommentar på et innlegg jeg hadde om vg-lista? Nei, jeg har ikke et perfekt liv. Hvem har vel det? Jeg har dager hvor jeg bare vil bli i senga og gråte, jeg har dager jeg er drittsur på alt og alle, jeg har dager jeg kunne ønske jeg ikke var meg. Men jeg har også dager jeg er sykt fornøyd med at jeg er meg, jeg har dager jeg er blid og glad. Det er jo sånn det er å leve, faen.

Jeg er en av de som virkelig sliter med dårlig selvtillit. Jeg syns jeg er stygg, har feite lår, er tjukk, har alt for mye kviser, osvosvosv. Jeg ser meg i speilet og ønsker hardt at jeg kunne sett ut som noen andre, jeg tenker på alt jeg må trene vekk, jeg får dårlig samvittighet når jeg spiser usunt. Nei, jeg søker ikke sympati eller empati, dette er bare kalde fakta. Jeg har så sykt mange andre tanker som er både unødvendige, negative mot meg selv, og som ofte trekker meg ned. Det verste jeg vet er å gå i bikini, jeg føler meg ikke komfortabel eller fin. Jeg liker heller ikke å gå i shorts, for jeg føler at lårene mine er som trestammer ut av shortsen. Jeg kunne holdt på sånn i timesvis. 

Men sannheten er at dette er personlige ting jeg egentlig ikke vil dele. Jeg hater å snakke om selvtillit, for jeg føler at hvis jeg prøver å snakke med noen om det, sier de bare "Nei, du er pen", og tror det hjelper. Ikke misforstå, jeg skjønner jo at det de prøver å gjøre er å hjelpe. Jeg er egentlig ikke så glad i få komplimenter face to face, for jeg aner ikke hvordan jeg skal reagere.

Det er sånn det er. Det er nok sånn for flere enn du tror! Men er dette det dere vil lese? Vil dere høre alle negative tanker jeg har? Hadde jeg skrevet om det, hadde dette blitt en ekstremt negativ blogg, og da hadde jeg mest sannsynlig fått kommentarer på at det var for negativt. Og livet mitt er jo ikke negativt? Jeg er omringet av gode venner og familie, kunne ikke hatt det bedre. Ikke les dette og tenk at jeg sliter, for jeg gjør ikke det! Alle har sine ting, sine usikkerheter, sine tanker. Og det er helt normalt. 

Jeg vet at flere har blogger hvor de forteller om alt de går igjennom, helt åpent, og det er helt greit, for det er deres valg. Men mitt valg er å heller vise fram alle gledene i livet mitt, som er i et stort flertall. Jeg vil heller dele opplevelser, bilder og morsomme/fine/positive hendelser i livet mitt, enn å fortelle alle om alt det negative jeg tenker på.
3 kommentarer

Postet av: Marit Serianna

10.07.2012- 02:43 -

Jeg blir faktisk glad og stolt over deg! Kanskje litt rart å høre at jeg blir stolt når jeg ikke kjenner deg veeeldig godt, men jeg blir det og sånn er det. Jeg syns det er fantastisk at du tenker positivt på livet og deg selv. Mange klarer ikke å gjøre det og ender med å gjøre livet sitt enda værre og skader seg selv. Fortsett med det <3 Forstår greia med komplimenter, vanskelig å vite hvordan man skal reagere når man får et.

(Kunne ha sagt så mye mer her, men det er natt så hjernen min "sover" og en annen ting! Neste gang vi møtes må du ikke skremme meg! Jeg kommer til å få hjerteinfarkt!)

Ser fram til å møte deg med ditt vakre smil :)

Ha en super sommer og klem fra meg <3

Postet av: camilla

10.07.2012- 11:18 -

jeg beudrer deg veldig for at du skriver så åpent!!! jeg er veldig enig, bedre å lese om hyggelige ting ogsånt <3

Postet av: Lise Karin

12.07.2012- 09:15 -

Du er så ærlig - jeg beundrer deg for det du skriver og mener og tenker! Alle har vi problemer og hangups, men det er jo faktisk bedre å tenke positivt, være hyggelig mot hverandre - og ikke minst være hyggelig mot seg selv. Stå på Lamore! Jeg digger deg!

Skriv en ny kommentar

hits