7 TING SOM IRRITERER MEG

Jeg er egentlig ikke en veldig negativ person, men det fins noen ting som irriterer dritten ut av meg. Sikkert flere enn sju ting, men dette er det jeg kommer på nå!

Folk som skriver anonyme stygge kommentarer til andre over nett. Jeg mener, er det MULIG? Har du ikke noe fint å si, ikke si det. Tenk det, men hold munnen din lukket. Og skal du først si noe stygt, si det face2face, mye bedre. Det blir så useriøst og teit når du er så usikker på deg selv at du er nødt til å være anonym og rakke ned på andre for å få selvtillit. I tillegg kan det du sier være ekstremt sårende overfor den som mottar kommentaren.

YOLO. Ikke ordtaket i seg selv, men det faktum at alle nå skal bruke det til alt. Og mange bruker det jo helt feil! Hvis du røyker hasj, og sier yolo, blir det bare feil. Okei, du lever bare en gang, men det betyr ikke at du skal stappe trynet ditt med narkotika/rus og gjøre ting som ødelegger deg og livet ditt. 


Reklame. Haha, egentlig ganske unødvendig å irritere seg over, for det er der uansett, men herregud som det irriterer meg! For det første får jeg alltid reklamesanger på hjernen (jaaa, ser for mye på tv), for det andre kommer alltid reklamen midt i noe spennende, og for det tredje er reklamene ofte så dårlige at jeg får lyst til å le og finne på noe annet - noe jeg egentlig burde.

Folk som ikke tar tlf. Jeg er ikke en crazy stalker, og det går greit at folk ikke tar tlf når de er opptatt, men når du har en avtale med noen om å møte dem, så er det sykt irriterende når de har slått av tlf eller bare ikke tar den. 

Når filmtraileren har avslørt hele handlingen til filmen. DA ER DET JO IKKE GØY A SE FILMEN! DØØH! I tillegg er det også irriterende hvis du spør en kompis hva en film handler om fordi dere vurderer å se den, og h*n sier filmen i detalj med avslutningen.

At vi norske er dårlige å gi komplimenter. Du har sikkert sett flere på gata du syns har kule sko, fint hår, fin kjole, tøffe bukser osv. Hvorfor ikke si det til h*n? Vi norske er utrolig dårlig å gi komplimenter til hverandre i forhold til for eksempel amerikanere eller engelskmenn. 

Directionators. NUFF SAID

2 kommentarer

Postet av: anonym

04.08.2012- 23:29 -

enig i mye!

Postet av: Erle <3<3

05.08.2012- 22:58 -

YOU GO GIRL!

Skriv en ny kommentar

hits