Juni 2010

LOVE LIFE, HATE SCHOOL

Haha! Er ufattelig lei av skolen kjenner jeg. Ikke på den måten at jeg ikke gidder å gjøre lekser og sånt, men gleder meg ufattelig til vinterferien.

Denne uka var det egentlig lite prøver, noe som er deilig siden forrige uka var sykt stressende!

På søndag var jeg, Erle og Agnes ute og tok noen bilder.

Ignorer det fine munnsåret mitt. Nå leter sikkert alle etter det

Legger ikke ut bilder av Agnes og Erle, av flere grunner. Jeg vet ikke hvilke bilder de syns det er greit at jeg legger ut, jeg er lat, og bildeopplastningsfunksjonen er skikkelig treig!

Nå skal jeg gjøre lekser. Be for meg


JUST LIKE THAT

Hei!

I kveld skal jeg sove hos Synne, for mamma og pappa er på konsert og kommer ikke hjem før sent i kveld. Det er koselig som vanlig, og ikke så lang vei å gå fram og tilbake når Synne bor under meg.

Akkurat nå sitter vi og gjør det vi gjør hele tiden - stalker 1D ♥ Hahahaha, neida. Joda, egentlig. Fineeee... TAR FORRESTEN AV DEN DUMME DRITTREGGISEN PÅ TORSDAG!

Kos dere i kveld!

OVERSKRIFT

jaa, beste overskriften da!

Er så ufattelig glad for at det er helg! Denne uka har som sagt vært ufattelig stressende, med masse prøver og innleveringer. Men nåååå er det heeeelg! :D

Akkurat nå sitter jeg og hører på verdens aller beste band, ♥ One Direction ♥

 Bare fordi jeg savner sommeren og fordi jeg er en selvpiner.

Må bare si: I spørsmålsrundevideoen nevnte jeg mine beste guttevenner. Men jeg glente Håkon! Unnskyld, unnskyld! Håkooon er bestevenn! ♥ missuuu

BEFORE I DIE
I wish that I didn´t have to die. But everyone does. So I´m going to live every day like it´s my last.

SCHOOL IS HARD, LIFE IS HARDER

Åhhh, jeg gleder meg så sinnsykt til helg nå. Denne uka har vært skikkelig stressende, prøver, innleveringer o.l hver eneste dag! Jeg blir gaaaal. Nå burde jeg egentlig øve til samfunnsfagsprøven vi har imorra, men jeg orker ikke. Neida, jeg skal gjøre det altså! Men syns jeg skylder dere søte lesere et blogginnlegg. Hah, hvem prøver jeg å lure? Jeg har ingen lesere.

Men man har jo alltid tid til litt fjortisbilder?
CHILLEEEERN

Heihei!

Nå sitter jeg på skolen med Nora. Vi skal spille inn en franskdialog, men vi har sykt god tid nå. 

Må bare si sorry for at jeg ikke blogger så mye, men har hatt så mye å gjøre. Har en sinnsyk mengde med prøver denen uka.SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - VIDEO

Heihei!

Som lovet, her er svarene på spørsmålsrunden. Den er ganske lang, men veldig morsom!

NB! IDA SNUSER IKKE, DET VAR KØDD. MAMMA SNUSER. Fornøyd Ida? :)


Hva syns du?
SPØRSMÅLSRUNDE

Heihei!

Tenkte nå å ha en spørsmålsrunde. Den blir kjempekort, det kommer svar på video i kveld. Jeg veit jeg er veldig fjern, men jeg lover at jeg skal huske det!

Spør i vei! Men denne gangen skal jeg være litt strengere, ikke spør useriøse og teite spørsmål! :)


SUNNESTE JENTATokdefinebildeneavdetgodegodterietselv

Fredag igjen! Kjempedeilig. Men hater at vi slutter halv fire på fredager! Det suger. Vi har hatt det sånn siden etter jul, og det jeg merker er at jeg savner vennene mine jeg ikke går i klasse med! Spesielt Agnes og Thea, siden vi pleier å gå til og fra skolen sammen. Det er egentlig litt rart, for jeg ser dem jo hver eneste dag allikevel! Haha. Men det er nok Ida, Thea og Agnes jeg savner mest.

Skal i bursdag etterpå, så er ikke sikker på om jeg får blogga før imorra eller i kveld. Kanskje rekker jeg outfit.

Hva skal du i kveld?

ANNENHVERDAGBLOGGER

Jeg begynner å føle meg som en annenhverdagblogger. At jeg bare blogger annenhver dag. Ikkje brææ

Skal skjerpe meg, lover!

Jeg gikk hjem fra skolen litt tidligere i dag. Alle venninnene mine har vært syke, pluss at mamma var syk denne uka, så nå var det visst min tur. Har ikke feber, men er ufattelig slapp, og har mest lyst til å legge med og sove. Men jeg skal ta meg en dusj, noen ganger kan man føle seg mye bedre etter en dusj!


Siden dere ikke får et bilde av meg i den tilstanden jeg er i, får dere nyte dette fine, flotte bildet som dessverre er et par dager gammelt. OMG, lizzm.

OUCH!

Beklager for dårlig blogging i det siste. Det har bare vært mye lekser og ting.

I går brukte jeg tre timer av det ufattelig interessante livet mitt på legevakta. Jeg tryna på isen på lørdag kveld, og det ble ikke noe bedre, så vi dro for å sjekke om det var brudd. Så det var venting, venting og atter venting. Heldigvis var det ingen brudd, men en forstuelse. Så nå venter en uke med bandasje og paracet.

Nå kom Idalullebulle, og Marie er på vei. Vi skal ut og stå på skøyter, så får vi se om jeg brekker armen!


Fine bestevennen min ♥ 

LOVE

Love is complicated, but still so easy.
/Øverste - meg/ midten - Thea & Lie Cook (=♥)/ nederste - Renas & Nora (=♥)GIRLS NIGHT

Go´ kvæll i stugo!

I nuet sitter jeg og Agnes i senga (hahaha, Agnes i senga baklengs = agnes i sengA) og ser på film. Vi ser på Brides Maids, en ufattelig morsom film! 

Må bare si at jeg tror det er så digg å være med Agnes igjen, hun har jo vært i Afrika i tre uker, så det å ha tid med Agnes betyr kjempemasse ♥ Loveyah besti

Btw lixm: Må lixxzzzmmm advare om sterke bilderr lixzzmmmm, vi har jo ikke sminke licxmzmsdwf
Klemzzzzz og kozzzzzzzzzzz

BARNSLIG OG TEIT

Heihei!

I går fikk vi karakterkortet vårt, og jeg er misfornøyd. Men jeg får egentlig litt latterkrampe av meg selv, for jeg vet jeg skal være fornøyd, men klarer påenmåteikke. Jeg fikk jo søren meg 5,1 i snitt! Herregud, nå må jeg skjerpe meg. Ok, fra nå av er jeg kjempefornøyd :D 

Litt skal man skryte!


Den treeren nederst er fravær altså.

LULLEBULLE

Jeg beklager min dårlige blogging, har lite inspirasjon. Snakka med ei venninne, hun sa: blogg om meg! Sååå nå gjør jeg det! 

Min lille lullebulle heter Ida. Hun ble jeg kjent med i ca. 2007-2008, og i starten var jeg overbevist om at hun ikke likte meg. Ida var og er jentete på en elegant måte, pen, elegant, nydelig, fin og ikke akkurat klønete (hehh, trodde jeg til jeg ble kjent med henne), og der kom jeg. Rundt, klønete, alt for skravlete og ikke akkurat elegant. Jeg følte meg som en elefant.

Men uansett, vi ble ihvertfall kjent, og etterhvert forstod jeg hvor fantastisk herlig Ida er. Hun er ufattelig morsom, snill, forståelsesfull, har bra humor og er bare herlig!

I dag er Ida en av mine aller beste venner. Jeg føler jeg kan si alt til Ida, jeg elsker å være med henne. Ida er en person det er vanskelig å ikke bli glad i, og hun tør å være seg selv 100% 

Ida, du må forstå hvor mye du betyr for meg. Du er virkelig en av mine beste venner!

Loveyou, elsker deg!

TRYKK HER ELLER PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL IDAS FANTASTISKE BLOGG!

Smask fra Miadin!

HELGA GÅR SÅ FORT!

Åh, nå er det søndag kveld. Igjen. Imorra er det skole, stå opp tidlig, lekser osv. Blææ

Søndagen min har vært ganske koselig faktisk, har vært med søte folk, og nå skal jeg se på film med mamma og pappa ♥ koooos


søte foreldre

BILDER FRA I GÅR

I går var jeg på Peppes med Agnes, Marie, Thea, Ida, Synne og Nora. Vi var der i 2 og en halv time, så litt koselig var det jo. Haha, neida. Agnes har vært i Afrika i tre uker, så det var på en måte litt for å feire det. Men jeg tror de som jobba der ble litt gale av oss, vi hylte en del.

Her er noen bilder, tatt av Marie, for jeg er for lat til å laste inn mine egne bilder på dataen. Men dere får de kanskje etterpå, hvis jeg gidder. Lat til 1000..
Hva gjorde du i går?

10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

Ok, dette er kanskje et veldig kjedelig innlegg, og det er veldig mange som har hatt det før meg, men her er 10 ting dere kanskje ikke visste om meg.

♥ Jeg er supermørkeredd når jeg er alene, men hvis det er fler, elsker jeg å ha det mørkt.

♥ Jeg elsker å se på romantiske filmer, men hater når de er ferdig, for hver gang innser jeg at livet mitt aldri kommer til å bli sånn.

♥ Jeg synger i dusjen, heeeeeh.

♥ Jeg er litt for perfeksjonist, har faktisk (ikke mobb) grått pga en 5´er. IKKE mobb.


♥ Selv om jeg elsker å stå på scenen, har jeg ekstremt lav selvtillit på noen områder. Og da er det veldig irriterende at folk sier: "Nei, du kan ikke ha lav selvtillit, du som tør å stå på scenen". JO, for det finnes forskjellige typer selvtillit.

♥ Jeg griner av alt som har med bryllup og filmer og gjøre. Jeg griner av nesten alle filmer, men i virkeligheten kan jeg være ganske hard, og tar sjeldent til meg ting så lenge ikke det er mine beste venner som sårer meg.

♥ Jeg hater søndager.

♥ Jeg blir egentlig ganske brun når jeg er i Syden!♥ Jeg elsker å være nerd!

♥ Hver gang jeg har latterkrampe, avslutter jeg enten med "Jeg får ikke puste", eller "Jeg døøøør". Og jeg hater latteren min forresten.

 

Var det noe du visste?

THE BLIND SIDE

På skolen i dag så vi en film som heter The blind side. Den handler i korte trekk om en mann/gutt som heter Michael Oher, og han er forlatt av moren sin, og bor der han får plass. Men så begynner han på skolen, og en dame som ser han (spilt av Sandra Bullock) bestemmer seg for å ta han med hjem. Og det ender med at han blir boende der, og begynner med fotball.

Det er en sann historie, om fotballspilleren Michael Oher. Den var kjempesøt, anbefaler alle å se den. Begynte å gråte. Men, for å si det sånn, så gråter jeg av nesten alle filmer. 


Verdens fineste tvillinger har bursdag i dag, gratulerer med dagen, bestevennene mine!THEAMARIEMIA SYNGER

Nei, det er ikke kødd. 100% seriøst. Jeg lover.

Er ikke jeg kjempekul som poster to videoer etter hverandre? :D

hits