Juni 2010

VINNERNE AV KONKURRANSEN!

Hei!

Har nå kåret vinnerne av konkurransen, og grunnen til at jeg kåret de litt senere enn jeg trodde, var fordi det var ingen som ville ha hårfargen...

Vinneren av spasettet: Natalie Heggvoll.

Vinneren av badesåpene: Lotte Tvedt.

Har enda ikke funnet en vinner til hårfargen, så fortsett å melde dere på! Send enten en mail til meg på tuvamia@gmail.com, eller lag et innlegg på bloggen din, og link til innlegget i kommentarfeltet.

NORDENS PARIS

"Førr æ e norlænning æ, kossen e det med dæ?"

Befinner meg nå i Norges, nei, kanskje verdens vakreste by. Tromsø! Her bor verdens beste mormor, også kalt mora, i verdens søteste lille hus. Kjenner det er så sykt digg å være her! I morra skal jeg bare daffe rundt her og kose meg i hjel. Når vi kom inn, lukta det nybakt brød! Og bare sånn så alle dere ute der vet det: Mora baker universets beste brød.


Fortell meg at dette ikke er vakkert!

Oj, ser jo at klokka er litt mye ... Jeg tror jeg skal ta natta snart, men ... Shit au, det er jo ferie! Jeg sov til kvart på tolv i dag, så det skader sikkert ikke å være litt lengre oppe. Men helt ærlig, så er jeg litt søvnig. På lørdag skal jeg ut og shoppe, og da skal jeg se om jeg finner de skoene mamma skylder meg, og kanskje finner mamma sine også. Hvis dere lurer på hvorfor mamma skylder meg sko, så er det fordi jeg og hun holdt en hel uke uten Facebook. Prøv det dere også, det er faktisk ganske bra for deg!


Men nå tar jeg kvelden!

Kos dere videre!
JEG KAN NOE SOM IKKE DU KAN...

... jeg kan trikse med en ballong! Mohaha, det kan dere sikkert, flinke leserne mine! Neida, men jeg har fått heeelt dilla på å trikse med en ballong! Og må jeg si det selv, så er jeg kjempegod! Jeg tror rekorden min er ... 4 ... Haha, jeg er dritdårlig! Men det er gøy uansett. Og bare fordi jeg syns at et innlegg skal være mer enn bare tekst, så skal dere få et bilde av meg i aksjon:


Haha, det ser ut som jeg må tisse!


Og foressten: I dette innlegget skrev jeg at Tuva lagde en overraskelse til meg. Og den overraskelsen var sjokoladeboller! Det er helt sinnsykt godt, og jeg er nesten nødt til å få oppskrift av Tuva. De sjokoladebollene er utrolig gode med melk til!


Mmmmm...


En blogg & besøke: fridasbittelilleverden! Den er kjempefin, og hun tar opp veldig viktige temaer! Frida er en herlig jente. Besøk nåååå!
CHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL!

Nå ligger jeg i senga og ser på en film som heter Killers, med bla. Ashton Kutcher og Kathrine Heilgh. Det er superchill! Ouff, Ashton, det er helt greit at du ikke har skjorte på! Haha, det hørtes rart ut. Har ikke kommet langt i filmen, men jeg digger den!


Nå skal jeg følge med på filmen!
DU VET IKKE ALT!

nana

14.feb.2011 kl.13:46

hahahaha hele universet!??

det bor jo ingen mennesker utafor jorda.

Dette var en kommentar fra en leser, på et innlegg hvor jeg skrev at kusina mi var universets søteste. Og jeg har et spørsmål til deg nana: Hvordan vet du at det ikke er mennesker utafor jorda? Universet er uendelig, og det kan godt være at et eller annet sted uti der fins dt mennesker. Så du vet ikke alt. Jeg vet heller ikke alt, og det kan godt være det ikke fins noe, men det er så sykt unødvendig å skrive en sånn kommentar når jeg sier at kusina mi er universets søteste. For det er hun. Basta bom.Å VÆRE MED SIN BESTE VENN

Hei! Nå sitter jeg i sofaen med dyna over meg og kjenner vinterferien synke inn. Reiser til verdens beste by snart, nordens Paris. Altså Tromsø, for dere som ikke vet det. Har verdens beste Tuva på besøk, hun har vært her siden januar, fordi hun egentlig bor ute i skogen. Neida. Jeg. Er. Skikkelig. Morsom.............. Not. Men uansett, hun har vært her siden søndag. Jeg bare elsker å være med Tuva. Hun er en person som gjør meg rolig, jeg er ikke redd for å drite meg ut. Jeg er ikke redd for at jeg ser dum eller stygg ut. Jeg er bare meg selv. Hun er morsom, søt, fantastisk, og hun er min bestevenn! Jeg aner ikke hvordan jeg ble så heldig. Akkurat nå lager vi drinker. Haha. Ikke med alkohol, altså! Men nå driver Tuva og lager noe på kjøkkenet, men jeg aner ikke hva hun lager... Velvel, det blir en overraskelse.


Tuva til venstre.


Hvem er din beste venn?
VINN FANTASTISKE PREMIER!

Nå skal jeg holde en konkurranse.

Dette kan du vinne:

En fantastisk pakke med badesåper:

Et fantastisk spasett med avslappende olje og massasjebørste:

Og en pleiende hårfarge som gir sterkt og mykt hår i fargen iced blonde:


Dette må du gjøre:
Skriv en mail til meg på tuvamia@gmail.com, og fortell meg hvorfor akkurat du fortjener å vinne, og hva du har lyst til å vinne. ELLER DU KAN: Lage et innlegg på bloggen din, hvor du forteller hva du vil vinne, og hvorfor du fortjener å vinne, med link til innlegget i kommentarfeltet. Fristen er til fredag, og vinnerne vil bli kontaktet på mail, og bli annonsert her på bloggen.

Lykke til!


& Tuva.


 

 

TODAY IS THE DAY...

... to do nothing.

Joda, jeg skal se på film med noen venner. Men det er ingenting å stresse med i dag, og det er digg. Har nettopp tatt meg en langt bad, og hatt på ansiktsmaske. Den ansiktsmasken var sinnsykt digg! Den gjorde huden veldig frisk :-)

Imorra kommer bestemin Tuva, og vi skal holde en konkurranse! Så imorra må dere se innom bloggen igjen. Det er spennende premier!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
TING OG TANKER

Ahhh, så digg med vinterferie! I går hadde vi hatt skidag på skolen, og jeg ble gjennombløt! Det var fordi vi ikke bare gikk på ski, men akte også... Og vi dytta hverandre litt ned bakken, haha! Så jeg var ikke kald igår, nei. 
Men det var supergøy. Og jeg vil si grattis til boysa i A, som vant stafetten. Nå har jo vi i A en av de beste i Oslo på ski, da. Han går i kretsløp og sånt, så jeg hadde blitt veldig overraska hvis ikke vi hadde vunnet!

Nå ligger lillepus ved siden av meg. Lille hvite pelsdotten min, du er herlig. Og jeg sitter i godstolen foran peisen. Når jeg tenker meg om, er det ikke så ille å ha vinterferie. I det siste har det vært sykt mange prøver og sånt, så har ikke noe imot ferie nå. NEI, nå slukka det i peisen. Haha, her får dere alle tankene mine!

Uff, jeg vil ha et speilreflekskamera! Dere får jo de bra bildene fra webcamet. Og hvis jeg hadde hatt et speilreflekskamera, hadde jeg kunnet legge ut mange bra bilder... Istedenfor sånne herpa webcambilder. Jaja, dere får overleve.

Random bilde fra leirskolen ♥

DON´T GO WITH THE FLOW

Hvorfor er det så mange som vil være som alle andre? Det fins så utrolig mange som bare vil gli inn i mengden. Kanskje er det fordi de er sjenerte? Kanskje fordi de er redd for å bli erta? Kanskje de tror at man ikke skal være annerledes? Ikke vet jeg, men én ting er jeg sikker på. Jeg er ikke som alle andre. Jeg vil skille meg ut. Jeg vil gå i klær som andre ikke tør å gå i. Jeg vil være meg. Jeg mener ikke at det er galt å være sjenert, eller å ha en "vanlig" stil. Men jeg mener at alle dere der ute som ikke tør å skille dere ut, må bare ta sjansen. Drit i om andre syns det er teit. Drit i om du blir upopulær. Du må bare være deg. Og en ting skal alle dere der ute vite, uansett om du er gutt, jente, kristen, buddhistisk, muslim, hinduistisk, humanist, sik eller hva en du tror på, uansett om du er lys, mørk, gyllen, grønn, gul, lilla eller svart: Du er unik. Og du er vakker, akkurat som du er. Du er en fantastisk person, som burde gå i akkurat det som passer deg.


Weird, true and freaky.
DET ER JO BARE FOR Å TJENE PENGER

I var det det valentinsdag. Og jeg har tenkt litt på en ting. Jeg har alltid elska valentinsdagen, men er valentinsdagen lagd sånn at butikkene skal få penger? Er kjærligheten fra valentinsdagen kjøpt? Prøver vi å kjøpe kjærlighet med valentinsdagen? Bamser med I love you, kort, blomster... Er det bare lagd for at butikkene skal tjene penger?
♥ Hva tror du?
MAMMAS DAG

I dag har det vært morsdag. Mamma fikk som sagt kake og blomster, og et kort. Hjemmelaget, selvfølgelig. Så har jeg og Ina (kusina mi på seks), vært ute med to venninner av meg. Vi lekte gjemsel. Gud, det er skikkelig lenge siden jeg har lekt det! Thea og Marie er utrolig greie med Ina, de leker og behandler henne som en lillesøster. Deretter gikk vi inn, og lekte mer gjemsel. Så måtte den lille blomsten dra hjem, og jeg savner henne allerede. Ina er virkelig en liten engel. Vet du hva hun sa til meg i går? "Vet du hvem den aller beste vennen min er? Den jeg liker best å leke med i hele verden? Det er deg." Åh, hjertet mitt smelta! Hun er den søteste i hele universet. Jeg elsker å passe Ina, hun er så full av energi! Det er virkelig herlig med sånne mennesker. Lille skatten min.

Men klokka fem fikk vi gjester, og vi spiste veldig god mat. Pappa er en mester på kjøkkenet. Han lagte stek med poteter og brokkoli. Nam!

Jeg blir så for distrahert når jeg skriver... Dette innlegget skulle egentlig være til mamma! Vel, nå starter innlegget til mamma:

Kjære mamma.
Jeg håper du har hatt en fantastisk morsdag. Du er den beste mammaen i hele verden. Du er der for meg hele tiden, og jeg kan alltids komme til deg hvis det er noe. Du er ikke bare mammaen min, du er virkelig bestevennen min også. Vi kan krangle, men jeg vet at jeg kommer til å tilgi deg, og jeg vet du kommer til å tilgi meg. Du er vakker, ikke bare på utsiden, men på innsiden også. Du trøster meg når jeg gråter, men du er også den som står opp mot meg hvis jeg er dum eller urettferdig. Vi har et spesielt bånd, du og jeg. Vi passer som hånd i hanske. Som fot i sko. Som... Varme og sola. Som bestevenner. Jeg elsker deg, mamma. Jeg er så heldig som fikk lov til å ha deg som mammaen min. At du og jeg kom sammen. Og jeg er så heldig og takknemlig for at vi har dette spesielle båndet. Mamma, du er en engel. En engel på jord.
Mamma, jeg elsker deg.

SÅ VAR DET GJORT

Da har jeg vært og kjøpt kake til mamma. Og. Blomsterbutikken. Var. Ikke. Åpen. Dårlig planlegging, Mia. Men jeg fikk faktisk kjøpt blomster på Shell. Riktig så fine var de også. Kameraet mitt streiker, så jeg får ikke lagt ut bilde. Eller, det streiker ikke, men det er for det første ikke lada opp, og for det andre så har jeg lasta opp hvertfall tusen bilder på dataen min, og glemte & slette de på kameraet. Så når jeg da fortsatte å ta bilder, kom jeg på at hvis jeg skal legge de inn på dataen, må jeg enten slette de tusen bildene, eller legge de inn på nytt, og slette de fra dataen. Åh, jeg kunne banka meg selv! Uansett, når jeg gikk til Baker Hansen, var klokka fem på ti. Og når jeg kom inn på Baker Hansen var det hvertfall fem hundre mennesker der. Eller kanskje bare hundre. Eller bare jeg og dama i kassa. Hun var like trøtt som meg, og i tillegg var hun syk. Stakkars menneske, jobbe på en søndag. Jeg fikk skikkelig medfølelse for henne, hun stod og hosta og var veeeldig blek. Hvis jeg hadde vært henne, hadde jeg blitt hjemme. Men kaka var god!

Det var skikkelig kaldt ute! Jeg holdt på å fryse av meg ørene! I februar skal det ikke være -15 ute. Det er ikke lov.


Heldigvis er det sol ute, det gjør saken mange hundre grader bedre. Haha, jeg er så morsom...


Som dere sikkert ser, så er designet forandra. Jeg er ganske fornøyd, men det er fortsatt noen endringer igjen.
YNWA, MY FRIEND.

Nå sitter jeg og halvsover over datamaskinen. Lille Ina ville så gjerne stå opp tidlig, og jeg må jo nesten stå opp med den lille blomsten, jeg kunne jo ikke hive henne ned trappa alene ... Men jeg er så trøtt at jeg kunne dødd. Kunne trengt at Liverpool stod og holdt meg oppe, de sier jo YNWA (You´ll never walk alone) hele tiden. Haha, kunne ønske de hadde YNSA istedenfor. You´ll never sleep alone. Mohaha, jeg har så god humor om morgenen. Nei, foressten, glem det med YNSA, da hadde jeg sikkert ligget på rommet mitt, for å prøve og finne ut hvor Liverpool får plass.


Inngangen til hagen min, tenk!

 

I dag er det uansett morsdag, og jeg skal snart dra på baker Hansen og kjøpe kake. Kanskje blomter også. Hvis blomsterbutikken er åpen. Det er den sikkert ikke. Fordi. Jeg. Har. Så. Uflaks. Eller, du kan også kalle det dårlig planlegging. Jeg kunne jo kjøpt blomster i går ... Åh, nå fikk jeg lyst på kake! Baker Hansen pleier og ha veldig gode kaker, nemlig ...

 

JO, jeg har snart bursdag! Eller... Greit da... Det er ikke snart, men 9. mars er jo ikke så langt unna! Å, jeg gleder meg sånn til bursdagen min! Jeg skal bli en tenåring! Haha, det har egentlig ikke så mye å si... Jeg kommer ikke til å forandre meg uansett...

Okei, nå går jeg og kjøper kake!
Videoblogg med Ina!

video:medium


Her er videobloggen med Ina. Litt for tidlig egentlig. Klokka 09:00 burde jeg ligge & sove :)

SPØRSMÅLSRUNDE!

Heyhey!

Nå tenkte jeg å få igang en spørsmålsrunde igjen! Så bare spør om det du lurer på, du får svar uansett!
I MITT NESTE LIV

I mitt neste liv skal jeg være en hund. En gul labrador, med store dådyrøyne, som alle har skikkelig lyst til å kose med. Og jeg skal være ubeskrivelig pen og snill. Jeg skal være en kjælen labrador, som koser med deg, og ligger i senga di om natta. Jeg skal elske mine eiere, og være høflig og kjærlig mot andre. Jeg skal være så nusselig at du er nødt til å holde meg på fanget ditt i timesvis! Jeg skal vinne alle konkurranser, men jeg skal være så søt at ingen blir sjalu eller misunnelig. Du er nesten nødt til å nusse meg, og kose med meg, SÅ søt er jeg!
søt skal jeg være!


Hva skal du være i ditt neste liv?
VIL DU VINNE 2 BILLETTER TIL "EASY A"?

Jeg er med i en konkurranse på blogg.no, der du kan vinne 2 billetter til den nye ungdomsfilmen "Easy A". Hvis du vil være med, så klikker du akkuraaaaat..... HER. Nei, ikke der! HER!

Her er traileren til filmen!

 

easyakonk

JEG ER MENTALT SYK I HODET MITT...

Nå er jeg nødt til å slappe av litt... I går var det ungdomsklubb, og den starter klokka 18. Jeg glemte meg, og gikk ikke før halv sju. Og når jeg gikk, så kjente jeg at jeg ble skikkelig deppa, fordi ingen hadde ringt eller sendt melding til meg for å spørre om ikke jeg kom snart... Jeg ler av meg selv enda, men jeg må bare face det... Jeg følte meg rett og slett upopulær. Og det er jo bare teit, for jeg pleier jo og komme litt sent på klubben... Å, Mia, du er skikkelig teit...

Så tydeligvis har ikke jeg et lite, men et stort problem i mitt lille hode.


Tilfeldig bilde fra arkivet, vi har pc-time på skolen.


Jaja :)
THE CHANGE

Jeg, eller bloggen, skal igjennom en forandring. Bloggen nå er jo litt halvveis en rosablogg, men det er det slutt på. Jeg skal blogge om saklige ting, og ikke blogge hvis jeg ikke har gjort noe spennende den dagen. Eller, da blogger jeg, men ikke om dagen min. Grunnen er denne fantastiske jenta. Hun blogger altså bare så sjukt bra! Hun har masser av selvironi, sarkasme og ironi generelt. Så den bloggen er virkelig en inspirasjon.

Jeg håper at dere få som følger meg, blir med videre, og at dere liker den "nye" bloggen bedre enn den "gamle".


This is reality. Deal with it.

Jeg skal også blogge mer enn jeg gjør nå, selvfølgelig.

Og foressten: Husker du at jeg sa at jeg hadde pause fra facebook? Herregud, det er vanskelig. Jeg trodde ikke jeg var så avhengig, men såpass mye som jeg savner facebook må jeg jo være det ... Jeg tenker hele tiden "hva har skjedd når jeg ikke var inne?" Uff, jeg kjenner jeg gleder meg til fredag. Da er jeg inne igjen. "Okey, Mia, du er sykt avhengig av facebook, vet du det?" "Ja, samvittighet, jeg har skjønt det nå".YOU NEED TO GET OF FACEBOOK NOW!

I dag har jeg vært på hundeutstilling! Jeg stod opp halv seks... Så jeg er litt trøtt nå... Det er ikke lenge til jeg går for & legge meg. 


Overskriften: Jeg og mamma har nå ingått en avtale. Den går ut på at vi skal ha fri fra facebook til fredag, og hvis vi klarer det, skal vi kjøpe oss et par nye sko ♥

Grunnen til dette var at jeg så denne videoen, og den syns jeg at alle dere facebook-avhengige burde se:

 

VÅRENS MOTER DEL 2.

Her er del 2:


Lange belter.
Lange belter du kan knyte er en hit denne sesongen. De skal være tynne, og mange mener at flettebelter kan komme inn for fullt.


Dette bildet er fra Marc Jacob.


Belte fra Lindex.


Herreinspirerte bukser og skjorter.
Herreinspirerte bukser har vært en trend siden høsten, men i vår er også herreinspirerte skjorter veldig populært.


Dette bilde er fra Michael Kors.


Beklager for dårlig bilde, men denne skjorta er ihverfall fra Cubus.Bukse fra Gina Tricot.


Dette var en forsmsak på vårens moter!

Kos dere i dag!
VÅRENS MOTER DEL 1.

Hallo dere!

For det første: Fin fredag! Nå tenkte jeg at det var på tide med litt mote. Så jeg skal gi dere vårens mote, og hvor dere kan kjøpe det:

Maxiskjørt -/og kjoler:
Til våren er maxi tilbake igjen, denne gangen i kjole og skjørte-form. Denne moten kom forrige sommersesong, og er tilbake nå.


I vår skal det være fargerikt! Dette bildet fra Ossie Clark.


Fra H&M.


Som sagt; det skal være fargerikt. Dette bildet er fra Versace.


Fra Asos.


Dette var del 1, del 2 (som er en myye lengre del, kommer snart).

Jeg kan ikke blogge mer nå, skal se på Skavlan :)
 


Burlesque

Jeg har skikkelig lyst til å se en film som heter Burlesque. Det er supermange stjerner med i den, som Christina Aguliera, Cher, Julianne Hough, Cam Gigandet, Alan Cumming, Kristen Bell, Stanley Tucci, Eric Dane ++

Her har dere traileren til filmen:

 

Har noen av dere sett den?? Og i så fall, hva syns dere?

Sms-språket.

Sms-språket er egentlig et veldig stort fenomen. Ungdommer bruker det, og til og med noen voksne bruker det. Sms-språket består av Kebabnorsk (Kebabnorske ordboka), slang og forkortelser.


Hvor mye av dette forstår du?

Men hvordan kan du vite om du er påvirka?
Ta DENNE testen. Hvis mer enn 12 av disse ordene er kjent for deg, vil jeg si du er påvirka.

Enten det, eller så kan du ta denne testen:

 

Hvilken av disse ordene kjenner du til?

View Results
Create a Blog Poll

Hvis du er på sju og oppover, vil jeg si du er ganske påvirka.

Hva syns du om sms-språket?
hits