Juni 2010

Svar på spm.runden på video!

video:medium


Sorry at det tok så lang tid!

MIN VILLA I ITALIA!

Okok, så er det ikke min villa, men det er her jeg skal bo i en fantastisk uke sammen med en av mine allerbestevenner, Synne. Den er virkelig helt fantastisk, med svømmebasseng, og verdens største terasse! Og vi har utsikt til havet, og solnedgangen! Aaaah... Før jeg drømmer meg vekk, her er bildene:


Mohaha!


Uff, kjenner jeg gruer meg litt til cup... Jeg har ikke spilt så veldig lenge... Men jeg har sykt gode lagspillere, så dette skal gå bra!
EHEEM... OG VÅREN?

Nå er det vår, folkens! Jeg har virkelig kjent på det denne uka! Så deilig med sol! Og plussgrader! Så kom... Fredagen... Så var det ikke så varmt alikevel. ARGH! Og det skulle jo, i følge min plan ihverfall, forbli varmt og godt. Så skulle all snøen smelte, og jeg skulle gå i bare collegejakke eller cardigan. Ok, kanskje litt overentusiastisk ... Men jeg vil ikke tilbake til denne jakka!:


//Tuva♥//

Våren, nå må du komme!

Som sagt, skal spille cup i hele helga. Men imorra skal Noramin og Synnepus natte ♥ Alenehjemmepartyyy! Det er alltid sykt å være alene hjemme med de søtisene! Og forhåpentligvis kommer Majsen bort også, da blir det hverfall fest! Jeg digger & elsker dere jenter! ♥


Vil også si hei til Erleperle, som kommer til å lese dette innlegget! Jeg ville bare si at du er en venn jeg aldri vil miste, og du aner ikke hvor glad jeg er i deg. Du betyr så kjempemasse, klemmer fra deg varmer mer enn du aner. Vi har kjent hverandre lenge, men jeg tror ikke vi har vært så gode venner som vi er nå på lenge! Du og jeg, kompis! Digger deg!

"Du er i hjertet mitt du. Hele tida. Alltid, foralltid, sitter du der inne, og vinker til meg"


Jeg døøør, søta!

OH, GIRLS JUST WANNA HAVE FUN!

Jeg er veldig glad i dag! Det er fredag, og jeg føler virkelig på våren! I denne uka gikk jeg ikke i vintersko, jeg gikk ikke med stilongs,og jeg gikk ikke med dunjakke! Jeg gikk derimot med flisjakke og skinnconverse! Aaaahh! Deilig!


//Tuva♥//

Denne helga skal jeg spille cup med laget! Vi bare må vinne! Dette er vår tredje 11-kamp, så hvis ikke det går bra, kan jeg skylde på det, haha!

Men nå til det ekstraordinære, utenom det vanlige øyeblikket jeg har ventet på. Jeg skal nemlig fortelle dere noe som vil få dere til å krympe dere i misunnelse, og besvime av sjalusi!: Jeg skal til Itaaaaliaaaaa! Og ikke nok med det: Jeg får fri fra skolen! MOHAHAHAHAHA! OG: Jeg skal bli brun! Slå den!

Jeg skal dit med bestevenn Synne, og hennes pappa og lillesøster + noen venner av faren til Synne. Det kommer til å bli så sykt digg!

Forteller mer senere, nå skal jeg på skolen!

PZHEY, YOU KNOW WHAT? I LOVE YOU!

Hallaballa :D

I dag var tante på besøk, og jeg fikk bursdagsgaven min. Det var en superfin boks, med en nøkkelring, en hundeblokk og en fantastisk vakker ring i! Det er alltid koselig, og ikke minst morsomt og ha tante på besøk, eller være hos henne.


Jeg har begynt å abonnere på Costume! Jeg ble kjempeglad når jeg i går fant det nye Costume i posten. Costume er, for de som ikke vet det, et rent moteblad. Det er faktisk det største motebladet i Norge. Så i kveld skal jeg legge meg tidlig, og kooose meg med Costume!

Hey, yo know what, Costume? I love you!
MAMMA ER VERDENS SØTESTE!

Sist torsdag hadde jeg fri, fordi vi måtte være på skolen på onsdag kveld, altså på bursdagen min. Så fra torsdag til fredag natta jeg hos Erleperle, altså denne herlige søtisen:

Og når jeg kom hjem, stod dette til meg, fra min søte, snille fantastiske mamma:


Photo: The 1 and only, myself :D

Er ikke det fantastisk?

DEAD OVER JUSTIN BIEBER

Justin Bieber har jo blitt et idol over hele verden. Jeg liker han ikke i det hele tatt, men det er min mening. Men jeg har lagt merke til en ting. F.eks på skolen min så står det stygge ting om han over alt! Jeg og vennene mine gjør narr av han hele tiden, men vi skriver jo ikke stygge ting om han på veggene på skolen! Det har til og med gått så langt at det har stått: DEAD OVER JUSTIN BIEBER.

Ja, han er dritdum som sa at abort er å drepe babyer. Ja, mange (inkludert meg) syns han synger som en jente. Nei, han er kanskje ikke så smart. Men å tenke på å drepe han er virkelig å gå for langt!Mia

HEI, JEG HETER MIA OG HAR NOE VIKTIG Å SI!

Fordi du skjønner det at jeg har bursdag i dag! Så hurra for meg :D Jeg blir da altså 13 år. Tre. Ten. En. Tre. Hmm... JO! Jeg har blitt tenåring! :o Jeg har ihvertfall hatt en fantastisk dag! Jeg har spilt forestilling på skolen min, og når vi kom hjem spiste vi sushi. NAM!

Men alle søte snille fantastiske lesere!: JEG HAR FÅTT SPEILREFLEKSKAMERA! JEG GJENTAR: SPPPPEEEEEEIIIIIIIILLLLLLRRRREEEEEFFFFLLLEEEEKKKSSSKKKAAAAMMMEEERRRAAAA!

Så NÅ skal vi prøve å få liv i denne bloggen, med fine bilder og alt mulig !
Så la jeg ut dette bildet fordi jeg er så ufattelig barnslig selv om jeg nå er 13 år :D


Blogges imorra!

Smask!

LAMORE HAR FÅTT SIN EGEN FACEBOOKSIDE!

Hei!

Vil du følge meg på facebook?

Trykk på dette bilde:
DERE ER SÅ SØTE!

Jeg har vært en dårlig blogger, og har ikke blogga siden 27. feb. Og siden da har jeg fått kommentarer på om jeg har slutta og blogge. Svaret er NEI! Dere fantastiske lesere gjør at jeg ikke har NOE lyst til å slutte, og jeg skjønte nå at jeg faktisk har noen lesere.

Har en ting å si til dere søte leserne mine:


Dere er diggbare mennesker!
hits