Juni 2010

NÅ ER DET SOMMER!

Ok, nå må man nesten innrømme at det er sommer! Det er kjempevarmt ute, og jeg vurderer å gå med shorts på skolen! Noe av det beste med sommeren må vel være det at man ikke trenger å ha på seg så sykt mye klær, og trenger bare og ta på seg shorts og t-skjorte!

Sorry for at jeg har vært så dårlig til med blogging i det siste... I påsken kunne jeg ikke blogge, da var jeg på hytta, og ellers har jeg rett og slett... glemt det...

Ser nå på en gjennomgang av Kate&Williams bryllup! Uff, jeg er litt barnslig, men kjenner jeg blir utrolig rørt når jeg så de kyssa! Bryllup er mitt svake punkt, tror jeg... Men jeg syns Kate var så fin at det er ikke mulig! Med den supervakre og elegante kjolen fra Alexander McQueen. Tenk at sløret hennes er to meter og 70 cm langt!Vakker, vakker, eller vakker?Imorra skal jeg shoppe med verdens søteste Synne! Vi må ha noen flere sommerklær til Italia... Jeg har hverken shorts eller bikini! Og kunne gjerne tenke meg noen sommerkjoler også... Noen som har noen tips om hvor jeg kan finne fine bikinier/kjolen/shorts? 


JESSIE J - PRICE TAG

Hey!

Har helt dilla på Jessie J med Price Tag! Så her får dere musikkvideoen og en coverversion. Hvilken syns du er best?

Blogger mer imorra, nå skal jeg og Tuvalu (bestevenn) se på film; Letters to Juliet ♥

 

VETDUHVAVETDUHVA???????

Åååååå, nå er jeg sååååååååååååååååå glaaaaad!!!!!!!!!!! Når jeg gikk i postkassaaaa, gjett hva som lå deeer!

Jo!, det var DENNE herlige tingen:


COSTUME ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Gjett om jeg skal kose meg i kveld! MmmmMmmMmmmmMMMMmmmm :D


Idag har det og er det skikkelig drittvær... Og jeg er sånn... Hmm... Hva skal jeg si... SKIKKELIG smart, for jeg tok selvfølgelig ikke på meg regnjakke i dag, jeg hadde derimot på meg fleecejakke, og gjett en gang: Jeg hadde heller ikke på meg støvler, men hadde på meg Sorelsko. Jeg elsker meg selv, altså!


Hurraaa . . .


Hurraa x2 . . .

Men imorra blir det heldigvis bedre vær!!!
IMISSU

Jeg savner deg sånn kjempemasse. Vi sees ikke så ofte som jeg vil, det er alltid ting som kommer i veien. Jeg kunne ønske det fantes en teleporteringslinje mellom hjemmene våre. Jeg kunne ønske at vi snakka hver dag. At vi bodde sammen. Men da hadde jeg ikke hatt sjansen til å savne deg. For det er bra å savne noen, ikke sant?


// we♥it //


Jeg snakker til deg: Tuva, Sandra, Emma, Felix, Hauk, Kamalpreet, Frida, Martin, Kim...

Så er jeg kjempeglad i deg også, da...

GJESTEINNLEGG FRA PERLA

Hei!

Jeg er bestevennen til Mia<3 Hun har verdens kuleste blogg og nå er jeg så heldig at jeg får skrive ett innlegg her!<33 Hun er peeeen også! Og jeg elsker henne fordi hun er så snill mot meg. Akkurat nå er hun heeelt lost i top model:) Mia sitter i elevrådet og når hun må kjøpe no på butikken for elevrådet pleier Rasmus å være med henne. (Rasmus er en gutt i B klassen) men når han er syk tar hun med meg fordi hun vet hvor mye jeg haaater timen<333 Og det er enda en grunn for at jeg eeeelsker henne<3 Takk for det Mims:))))

Hilsen Erle<333
Her er vi<3 er vi ikke søte sammen? :P


OVERSKRIFT

Som dere skjønner er jeg veldig kreativ i dag, og har lagd verdens kuleste overskrift.

Nei, sannheten er at jeg føler meg skikkelig stygg i dag. Håret mitt er helt feil, jeg fant ingenting å ha på meg (et kleskap fullt av klær, ingenting å ha på), jeg føler meg bare dum. Men nå har jeg tatt en elevundersøkelse på skolen, og da fikk vi lov til å sitte fritt på dataen.

I går var jeg masse ute i det fine været, og hadde det kos med forskjellige venner (som jeg skrev i forrige innlegg). I dag er det fotballtrening. Gleder meg! Det er sykt digg å trene nå som snøen er borte, og vi kan trene ute i shorts!


Bilde fra arkivet på dataen på skolen. Det er Sacha, for dere som ikke kjenner henne ;)

Men jo! Ta en tur innom majsenlife.blogg.no. Det er en av venninnene mine, hun har kjempesøt blogg!

Anyways... Blogges!


HVORDAN BLI FORT BRUN!

I går var det digg sol, og jeg tok på meg den nye jumpsuiten som jeg kjøpte sammen med Synne på fredag. Jeg var ute med masse folk, og jeg, Synne og Maja prøvde desperat og bli brune... Men Maja hadde et tips: Smør deg inn med vann blanda med salt! Jepp, du hørte riktig. Ok, du hørte ikke riktig, du leste riktig... Men uansett, da blir du faktisk fortere brun! Jeg syns faktisk det fungerte. 


Høhøhøhø, gjett om vi følte oss teite der vi stod... Og gjett: Det stod noen gutter rett ved, og de stirra som bare det!


nesdn"!**@@snydrjn!!!!!!

Sorry! Jeg er kjempedårlig til å blogge! Men blogging er ikke det viktigste i livet, så derfor prioriterer jeg andre ting før blogging. Men dere må ikke tro at jeg ikke liker å blogge, jeg gjør virkelig det, men jeg mangler inspirasjon... 


Hahehohi <3 Hva skjedde her, mon tro?


DØ SNØ!

Nå er det nok! Jeg er så sykt lei av snøen! Jeg var veldig klar for våren, men så kommer den fordømte snøen tilbake... Herregud, nå gidder jeg ikke mer! Uff...


Synnemin, jegelskerdeg puseeen :*

Så: DØ SNØ!

Heldigvis regner det idag, men det at det er tåkete, er ikke så veldig mye bedre... Kan ikke bare været bli bra???hits