Juni 2010

INSTAGRAM

Hei! Dere vet det kanskje ikke, men jeg har faktisk instagram! Jeg heter miaedwardstyles. Hadde vært moro om dere kunne følge meg der!

Andre folk jeg følger på IG:
idahn
norapayne
synnemalik
dennispoppe
andreasakselsen
kristingjeldsvik

Bilder fra IG

SWAG

Hei! I dag etter skolen dro jeg rett ned for å møte pappa i byen, så kom ikke hjem før nå. Det som møtte meg i døra var den herlige lukta av nybakte brød! Mamma baker verdens beste brød, og jeg gleder meg masse til å smake! Awesome life? Indeed

Nå sitter jeg og ordner et par ting, som jeg kan snakke om litt senere. Hehe.Ja, det er kleint ogsånt. Jeg bruker ikke caps til vanlig, lånte bare bestevenn Renas sin :)

Hva har dere gjort i dag?

HELLO KITTY - KOKOSBOLLER

På lørdag var som sagt kusina mi Ina her og overnatta. Og når vi var på butikken, fikk hun selvfølgelig kjempelyst på Hello Kitty kokosboller! Jeg forventa egentlig ikke så mye, tenkte at lille Ina på 7 år ville like det, men at det ikke var noe for meg. Men herregud det var godt! Vi har fortsatt noen igjen, og jeg må kjempe for ikke å gå i skuffen for å spise.
Rosaa. 

Åh, kanskje jeg skal gå og ta meg en allikevel?

STRESSENDE SØNDAG

Haha, not. I dag har jeg sovet lenge, vært en tur ute og sett på film. Og skal jammen meg enda en tur ut. Værry stræssfull


Nei, jeg er ikke fjortis. Jeg bare later som (:

Peace

VERDENS SØTESTE

Hei!
Beklager for så mange mobilblogger i det siste, men jeg tar de fleste bildene mine med iPhonen. I dag har jeg spilt fotballkamp, og har nå besøk av verdens beste kusine, Ina. Vi har kost oss ute med diverse folk, nå har vi jentefest med mormor, godteri og Hello Kitty-kokosboller. Bedre blir det ikke!

PARTY AT THE OPERA HOUSE

I dag var vi på klassetur til opreaen, for å tegne og jobbe matte. Juhu. Først hadde vi omvisning på operaen, noe som egentlig var ganske interessant. Vi fikk se bak scenen, hvor og hvordan de lager kulisser, og vi gikk også forbi noen ballettdansere. Jeg tror jeg har en greie for ballett, jeg syns det er ufattelig fint å se på. 
Haha!

Hadde det veldig koselig, og var på fin gruppe med Synne, Abdullahi og Yvonne.

Jo, haha! Det var jo ganske mange på taket, så jeg sa til Abdullahi: spør noen om du kan ta bilde med dem! Men da ville han ikke, så jeg sa at han ikke turte. Plutselig gikk han bort til to menn og spurte, og de sa ja, hahahah!


Høhø

BLÆÆ, UNNSKYLD

Hei! Unnskyld igjen, jeg er en skikkelig dårlig blogger. Men i det siste all fritiden min gått til lekser, prøver og trening. Og i helga var jeg i Bodø, så hadde ikke så mye mulighet til å blogge da. Men nå blogger jeg! I dag skulle egentlig Ida, jeg, Synne og Nora trene, men pga dårlig vær og litt slapphet ble det droppa. Istedenfor bestemte jeg, Synne og Nora oss for å bake muffins!

ARRIVED

Hallais! Nå er jeg i Bodø! Ufattelig koselig å se igjen alle i familien min.

Veldig random innlegg, men jeg er ikke noe glad i å mobilblogge uten å ha noe å snakke om.

Martins fine fot og meg & Martin

EVERYDAY MAGIC

Hei! 

I dag er det torsdag, som betyr at imorra er det fredag som betyr at det er heeeeeeeelg! Deilig! I morgen reiser jeg på en helgetur til Bodø, hvor noen av fetterene mine, onkelen min og tanta mi bor. Gleder meg egentlig ganske masse, ser de veldig sjeldent, så det blir kos!Jeg fant denne søte hårfrisøren i dag morges. Den er utrolig enkel om du kan rotflette eller french brade. Video:


 

FML

Ja, fml. Jeg har fuherliafgriukrdfhaku@@asuwfha klart å knuse iPhonen min. Jeg hadde den i baklomma i naturfagstimen, og når jeg satte meg ned så knuste glasset bak. Så moralen er ikke sett deg ned med telefonen din i baklomma. Heldigvis får jeg tak i glass til bare 30,- på en eller annen nettside onkelen min sendte meg. Så nå skal jeg kjøpe meg deksel, den skal aldri knuse igjen.
Ja, fml

Fine stakkars iPhonen min! R.I.P iPhoneglass

FOOTBALL IS DA SHIT

Hei, nå skal jeg spille oppsal cup! To kamper i dag, og en i morgen. Kommer vi videre skal vi spille flere kamper på torsdag. Forhåpentligvis vinner vi alle!

Ja, dette ble et veldig raskt innlegg, men må dra.

JEG LEVER, ALTSÅ

Hei!

Beklager så masse for at jeg ikke har blogga på ti dager. Jeg har vært på hytta - som er uten nett, og glemte rett og slett å blogge før jeg dro. 

Er virkelig ikke lei av blogging, men jeg er litt lei av at det nesten alltid står 0 kommentarer. Ja, alle sier at de ikke bryr seg om kommentarer. Sannheten er at de fleste bryr seg veldig mye om kommentarer. Jeg bryr meg fordi jeg syns det er hyggelig å få en tilbakemelding! Litt kjedelig å blogge hvis ingen leser det jeg skriver...

Menmen, jeg er nå tilbake, i levende live, og sikkert 200 kg tyngre. Haha, neida. Joda. Som dere sikkert alle har fått med dere har det vært påske! I morgen er det tilbake til hverdagen, men jeg har ihvertfall kost meg masse. Etterpå skal jeg på trening og brenne av litt påskefett. 
Mamma <3

Så det var et par bilder fra påsken min, hundene øverst er tante sine. Litt mine og da.

Hva har du gjort i påsken? Hvis det er noen der ute som faktisk leser bloggen min da

hits