Juni 2010

I´M SO FREAKIN´ CHILLED


//theoneandonlyme//

NO, I´M NOT DEAD. AND IT´S FRIDAY.

Ja, jeg lever fortsatt! Helt utrolig altså! Mhm... Jeg mener det... Var det noen som i det hele tatt trodde vi skulle dø der ute? Jeg vet det var en bunch kristne som trodde det (ikke frekt, jeg er kristen selv), men hvis det er noen av dere som leser dette akkurat nå som tror det, mail meg... For jeg vil virkelig vite hva dere tenker... Jeg mener, jorda har vært her så sykt lenge, hvorfor skulle den plutselig bli borte?//weheartit//

Det er fredag i dag! HurrrrrrrrrrrrAAAAAA! Jeg har faktisk en ekstremt opptatt helg! Etterpå reiser jeg til tante Berit, for i morgen skal vi på hundeutstilling og stille ut to eller tre hunder. Gleder meg utrolig! Så, på søndag skal jeg spille kamp. Vi skal knuse motstanderne!


Norapusen :D <3 Haha, sjekk dah face!

Jeg har hatt tentamen i dag! Det var virkelig den vanskeligste tentamen EVER! Matte... Uffameg, så sykt glad jeg er ferdig med den! Men jeg føler at det gikk ganske bra. 


Ehehehee... Mye gøy kan komme ut av brødpinner i Italia!YEAH x3

Jo, nå skal dere høre! I dag har jeg tre Yeah!

Yeah x1: Erle er her, og hun er dritkul!

Yeah x2: Det er lørdag!

Yeah x3: Tuva kommer etterpå!

Så jeg er utrolig glad i dag! Men, ikke nok med at jeg har tre yeah, jeg har tre yeah til dere også! Hehe, yeah x2 er lik på begge, men jeg tenker meg at alle syns det er fantastisk at det er lørdag!

Yeah x1: Jeg skal begynne å blogge mye igjen!

Yeah x2: Det er lørdag!

Yeah x3: Videoblogg kommer i nærmeste framtid!

Håper dere likte det! Slenger med et bilde jeg!


Ble da spist opp av en blomst!

Blogges! (Okei, skikkelig fjortizzzzzzzzz...)


EN PERLE, EN CITY

Sorry for lite blogging i det siste, jeg har blitt veldig dårlig til å blogge... Jaja, dere får et blogginnlegg nå!

Nå sitter jeg og perla (altså Erle) her på rommet mitt og ser på Sex and the city 2. Vi koser oss glugg ihjel, og har spist masse godis. Alltid koselig å ha Erle her, men vi må bli bedre til å sove hos hverandre oftere!

Har jo vært i Italia, hvor det var fantastisk vakkert! Vi gjorde utrolig mye kult som å... chille... Haha, men det er jo digg det, da! Ble ikke så veldig brun, men ble veldig solbrent på ryggen! Fikk til og med pigmentflekker, som heldigvis har gått vekk, fordi min fantastiske mamma smørte meg inn med SOS-krem. 


Sånn ble jeg...

Menmen, nå skal vi sove... Tror vi...


HELLO NORWAY!

Imorra reiser jeg hjem til kalde Norge... Eller, ikke saa veldig kaldt der, men kaldere enn her i Italia! Her har det vaert supert hver dag, bortsett fra en dag hvor det var litt regn. Som dere sikkert skjonner har vi ikke de siste bokstavene i det norske alfabetet.

Men jeg gleder meg utrolig til aa treffe mamma, pappa, Sacha og venninnene mine! Det har vaert saa utrolig kos aa vaere her sammen med fantastiske Synne! Synne er selvfolgelig brun, jeg vet naa ikke helt om jeg er like brun... Uffameg, kunne onske jeg hadde samme hud som Synnepusen!


Farvel, villa Virginia!

Naa maa jeg legge meg, skal opp litt tidlig i morgen!


FRIDAY, GOODBYE NORWAY

Fredager er jo bare diggdiggdigg! I dag skal jeg chille, før det er skole igjen allerede på mandag. Neeeeeiii... Vent nå litt! På mandag er jo jeg i Italia, mens dere andre tapere drar på skolen! MOHAHAHAHAHAHAHAHA! Ja, jeg er innmari slem nå, men herregud, jeg reiser til Italia! Så jeg bryr meg egentlig ikke om jeg er snill eller slem akkurat nå! Hehehehehe... Så jeg skal ikke bare chille i dag, jeg skal pakkepakkepakke. Reiser tidlig imorra. Ikke klokka ti, men klokka halv fem. Huuuuuurraaaaa... Men for å være ærlig, jeg har ingenting å klage på... 


Drar med denne søte tingen!
YEEEAH!

Nååå er jeg ferdig med engelsktentaaaaameeeeeeen! Hæppiiii! Det er dritdigg! Den var faktisk ikke så vanskelig som jeg trodde... Jeg var ferdig med den kvart over ti, men ble i skolegården for å spille fotball med kompiser. 

Men jeg må fortelle en dritkul ting! For en stund siden lagde jeg en film for klassen, for vi skulle være med på en konkurranse. Og vi vant faktisk 3. plass! Så vi får en tur på noe som heter Active Camp, som er en "leirskole", med masse aktiviteter. Her er filmen vi vant med:

 

Dritgøy!

Men nå skal jeg gjøre noe annet! Blogger mer etterpå.hits