Juni 2010

READY 2 GO

Halla!
Om nøyaktig 24 minutter reiser jeg til Danmark med verdens beste forballag for å spille cup! Gleder meg sinnsykt mye!!!!!!!!! Det blir da altså ikke blogging før mandag kveld eller tirsdag. Kos dere i pinsen!

Synne og jeg er VELDIG klare!

SOMMERSYK

Hei! 

Jeg har klart å dra på meg en skikkelig forkjølelse... Vondt i halsen, tett i nesa og hodet og svimmel mesteparten av tiden. Utrolig kjipt å bli syk nå rett før Danmark! Forhåpentligvis føler jeg meg bedre i morra...

Men over til noe gøy! I går var jeg en tur i byen med Ida og Agnes, og fikk kjøpt meg noen fine ting. Viser dere etterpå (hvis jeg rekker, skal pakke og øve til samff-framføring), skal droppe treningen i dag for å bli frisk.




#BACK

Halla, nå har jeg bestemt meg for å komme tilbake for fullt. Tentamenstiden er over, og jeg har tid og inspirasjon til å blogge. Juhu!

Akkurat nå ligger jeg i hagen og soler meg! Kjempedeilig, men litt dumt, med tanke på at jeg har veldig vondt i halsen, og skal til Danmark på fredag! På fredag er det nemlig Danmarkcup med verdens beste lag! Gleder meg masse <3

Men uansett, nok om framtiden. Her ligger jeg, i bikini, i Norge, i mai! VELDIG DIGG! Jeg skal se Løvenes konge, drikke saft og spise frukt (jeg har godtestopp fram til cupen!)

Kos dere pewwwseeerrrrr :L:L:L:L <33333333 (a)




Jeg vet dere har fått mange mobil- og databilder i det siste, skal skjerpe meg.

Zmazk

?

Siden det er tentamenstid nå, må jeg nesten ta meg en pause. Jeg vet det er skikkelig teit med tanke på at jeg har blogga veldig dårlig i det siste. Men hvis dere vil følge med på hva jeg gjør allikevel, følg meg på instagram: MIAEDWARDSTYLES eller på Twitter: MIAJLF (ikke store bokstaver altså, jeg ville bare... Understreke hva jeg heter)

Så i mellomtiden kjører jeg i gang en spørsmålsrunde, spør meg om alt mulig, svar kommer i løpet av neste uke, mest sannsynlig på video.

WAYNES COFFEE

Nå har jeg, to dager på rad fakkkkktisk, vært på Waynes coffee med noen venner. I dag var det egentlig bare fordi jeg måtte ha en pause fra skolejobbinga. Og fordi jeg hadde veldig lyst på frappe, hh.

Denne uka blir helt syk, har så ubeskrivelig mye skolearbeid å gjøre, i tillegg er det tentamen på onsdag og neste mandag. Uææææææ

BCUZ YOLO

Hei!

De siste ukene har jeg vært veldig dårlig å blogge. Jeg har sagt det om og om igjen at jeg skal skjerpe meg, men ikke gjort det. Nå skal jeg virkelig forsøke, mye grunnet noen søte kommentarer på mitt forrige innlegg! Det betyr utrolig mye når dere kommenterer, tusen takk! Men må nok ta meg en pause nå snart, for jeg har tentamenstid nå. Engelsktentamen på onsdag, og matte neste mandag. Uff.

Nå er det helg! Jeg, som omtrent hele Norge gjør, elsker helga! Denne helga skal jeg kose meg masse, og jeg og mamma skal kose oss alene hjemme imorra.


Haha, bilde av meg og bestevenn Synne!

.

Veldig kjempekul overskrift, men jeg fant ikke på noe. I det siste har jeg vært så ubeskrivelig dårlig til å blogge, jeg blir litt flau. Jeg har både hatt mangel på inspirasjon og lyst, i tillegg til at jeg har vært ganske opptatt. Jeg har mista litt lysten, rett og slett fordi jeg får null tilbakemelding på det jeg gjør. Det er omtrent ingen som kommenterer, og jeg føler meg vel egentlig som en loner som snakker til seg selv.

Men okei, skal skjerpe meg. Men da trenger jeg også tilbakemeldinger fra dere!

I dag feirer familien min kjære onkel Kim som fylte 40 for litt siden. Alle har vært travelt opptatt i dag, jeg har vært opptatt med å lage dessert og pynte (meg selv og huset). Nå er festen i full gang, og vi skal spise. Håper alle der ute har det like fint som meg! Outfit kan jeg legge ut imorgen hvis det ønskes.

IGNORER DETTE

Dette er til et skoleprosjekt, ignorer det. Blogger senere.

hits