Juni 2010

KJÆRE ALLE JENTER...

... dere er nydelige, akkurat som dere er! Dere trenger ikke tonn med sminke, men dere kan selvfølgelig pynte dere! Dere er fantastiske uansett! Dere er sterke, dere er vakre, intelligente, tøffe (-re enn toget!) og dere trenger ikke noen til å herse over dere! 

Uansett om dere har masse føflekker, psoriasis, føler dere tjukke, hater reguleringen deres, har kviser, føler dere for tynne, har søte fregner som dere hater, eller noe annet dere hater, så stemmer det ikke! Alle har noe de hater, som ingen andre tenker på! Det er kun du som irriterer deg over det, uansett hva det er. 


Jeg elsker deg, uansett hvordan du ser ut!

Så alle jenter i Norge, innse at du er nydelig, til og med når du kommer svett hjem fra trening, eller ikke har dusja på en uke! Ja, til og med når du sitter på do! Det er ingenting galt med utseende ditt, så lenge du ikke er pen på innsiden. Det som er på innsiden skinner gjennom! 

Verdens beste sjønnhetstips:


SMIIIIIIIIIIIIIIL!ER DAVID GUETTA DØD?

Har hørt at David Guetta er død! Vet ikke om dette er sant, men jeg har lest flere steder at han er bekreftet død, så jeg er ganske sikker... Herregud, så mange som skulle dø da! Alle på Utøya, i Oslo sentrum, Amy Winehouse og David Guetta! Det er jo utrolig trist... Han lagde fantastisk musikk, og han var jo alt for ung til å dø! 


Ojda, det ble lite :/

Har vært i byen i dag for å legge blomster i det fantastisk store blomsterhavet i Oslo sentrum! Det er veldig fint og se hvor mange som bryr seg, og at vi står samlet!


Umm, den ville være vrang i dag... Alle bildene blir små...
MINNESANG

Her er en minnesang til alle i Norge, ikke jeg som har lagd den. 

Sorry for lite blogging, men er ikke hjemme ;)

NORGE ER ENDRET FOR ALLTID

Som alle har fått med seg: bombingen og skytingen. Dette er en forferdelig tid for alle oss i Norge. Hadde jeg vært i Oslo, så hadde jeg antageligvis vært nede i byen for å tenne lys med alle de andre som er der nå. 

Alt er forandra. Det er som om alt står stille, alt er helt annerledes. Har du ikke merka det? Det eneste du trenger å gjøre er å skru på TV´en. Nesten på alle kanalene er det noe med dette å gjøre. Nesten alle kanalene har bytta sendeskjema. 

I går var jeg på hytta. Hele gjengen, altså mamma, pappa, jeg, onkel, tante, og de tre fetterene mine satt foran TV´en. Helt sjokkert. Flere gråt, inkludert meg. Jeg gråt av redsel, og sorg for alle de som døde. Vi måtte faktisk skru av TV´en, gå en tur og spille noen spill for å få en pause, før vi la oss. Men det ble jo ikke noe bedre i dag... I går kveld var det meldt 17 eller 18 døde. Det er forferdelig, men jeg tenkte: Så bra at det ikke var så mange flere! De sa at tallet kom til å stige, men jeg hadde aldri trodd at det skulle stige til 91! Her snakker vi om en enkelt mann som har drept 91 personer!og han er en av de...


ELLØ!

Ellø er altså da hallo, på tullefransk, for dere som ikke skjønte det.

Er nå i Bodø city, på besøk hos onkel og tante, og de fire fetterne mine. I dag har vi vært på tur opp et lite fjell, det var veldig deilig egentlig. Nå ser vi på Tour de Frace, nå er det den siste kilometeren inn. Mmm, hva mer kan jeg si? Vi skal spise hamburger til middag? 

Har egentlig ikke så mye å si. Eller, skrive da... Men kan legge med en utrolig artig video fra Tour de France, og dette beviser at du har ikke vunnet før du faktisk er over mållinja...

Stakkar...

JEG HAR SERIØST SKREMT MEG SELV...

Jeg, Thea, Marie og Erle har lagd skrekkfilm... Og vi lagde den så bra at alle sammen er dritredde for å se på den! Så vi har vært oppe med dunkende hjerter, og redigert filmen. Hvis jeg får lov av de andre jentene, kan jeg legge den ut. Det er ikke verdens beste kvalitet, heller ikke verdens beste film, men den er bra nok, syns nå jeg. Kjenner meg ganske stolt, for å være ærlig. 


Haha :D


Skal ha fotoshoot med Thea, Marie og Erle etterpå, bildene havner her!

DERE MÅÅÅÅÅ STEMME!

Hallaballa :D

Jeg er veldig hyper, fordi jeg og Erle (Erle er meldt på i Norges vakreste øyne, stem her) har drukket iskaffe med syyykt mye sjokoladesaus, og MASSE is og MASSE kaffe. Nevnte jeg sjokoladesaus? Hihihihihihihihihahahahahahahaahehehehehehehehehohohohohoho!

Men uansett, Thea og Marie har kommet nåååå (Thea og Marie er meldt på i norges vakreste tvillinger, stem her. Du må ha facebook for å stemme da :P ). Vi skal kanskje lage en film, hvis de vil. Vedder på at en av de vil, og en vil ikke... Sånn er det alltid når man er fire stykker eller fler... Da er det alltid en som ikke vil det de andre vil, haha. 


viersåfinevettuuuuuuu <3 neida. joda.

Meneeeh, nå skal vi finne på noe. Hadetpåbadetdingamlesjokoladeseeskanskjeikvelddingamlekaramell :D
 

I NEED MY BESTFRIEND...

 

 ... and she´s here!

Nå er verdens søteste, snilleste, sjønneste og fineste Erleperle her! Hun skal overnatte, og det kommer til å bli like morsomt og sexy (hilsen Erle) som alltid! 

Nå har vi hatt fritids med facebook, og chatta med Michael, verdens beste bestevenn ?? Han er så best at han faktisk har tenkt til å ta toget i to timer for å treffe oss! DET er en god venn det! 


Skoleballet 2011. Michael, Mia og Erle ♥

Nå skal Erle skrive litt, jeg skal ned og hente godis til film!

Hei! Dette er altså Erle som skriver! 

Jeg bare egentlig skulle legge ut ett bilde av meg og Mia :P


Dette her er kjempe lenge siden! Jeg bare fant det når jeg gikk gjennom bildene:D I ♥ Mia!!!

 

Også fant jeg to syyykt søte bilder av Mia som jeg bare måtte ta med:


Beste♥


Elsker deg utrolig mye, bestevennen min ♥

- Erle

JEG KAN IKKE TRO DU ER DØD

Hei. Hunden min, Opus, er dessverre død. Hun måtte avlives pga betennelse i hele kroppen. Jeg savner henne utrolig mye. Fikk vite det på fredag, hun ble avlivd på tirsdag. Derfor ble det ikke så masse blogging nå i helga.

Det er jo kjempetrist å vite at hun er død, men etterhvert sitter man igjen med gode minner ♥


Opus med valpene <3

Sorry for lite blogging, altså, men har også vært i Kr. sand med Synne. 


I´LL TELL YOU WHAT I WANT!

 I want... SUSHI! Heldigvis skal jeg spise det etterpå! Sushi er sykt digg da! Synne skal også spise sushi, for hun skal spise hos oss! 


Nammenammenam!

Åh, det minte meg på denne videoen! Den er sykt random, men sykt morsom!
I ♥ annoying orange!

Jaja, det var det randome innlegget... Deal with it!

 

FOTO: THE MOST BEAUTYFUL THINGS


//meeeeeee//


hits