Juni 2010

COPENHAGEN

Er det kveld allerede?! Herregud, jeg føler dagen har gått så fort! Jeg skal stupe til sengs nå, har shoppa litt i dag, og skal shoppe mer imorra! Godnatt!

Kjøpte blant annet denne:

SANDSKULPTURFESTIVAL

Da var vi framme i København! Kom ca halv tolv i dag morges, og da vi gikk rundt her i dag fant vi en sandskulpturfestival! Skulpturene har stått her siden 31. mai, og det var virkelig helt sykt å se hva kunstnerne har fått til med bare sand! Nå var det leirbasert sand, som vil si at det er naturlig er litt leire i sanda, som gjør det enklere å forme ting. Men allikevel, det er helt utrolig hva de har klart å få ut av sand, jeg sliter med å lage sandslott med bøtter, haha.Helt sykt at det er mulig! Jeg skjønner det rett og slett ikke. Kunstere fra hele verden har deltatt i dette prosjektet. De brukte en uke på å lage det, og tre tusen tonn sand ble brukt.

Jeg måtte selvfølgeig prøve å lage en figur, må si jeg ble overraska over hvor flink jeg faktisk er. Prøvde å lage mamma, det er omtrent helt likt!

Festivalen er åpen til 1.september, så er du i København nå, eller fram til da, så anbefaler jeg virkelig å ta en tur innom!

AARHUS CITY

Hei alle dere!

Nå er jeg i Århus, og endelig har jeg tilgang til nett!!! Ebeltoft har vært herlig, har hatt to flotte uker med strand, bading, is, kos, latter og mange filmer (og litt for mye godteri). Møtte også noen gamle kjente i går, det var så superkoselig. Har overraskende nok ikke tatt så innmari mange bilder, men skal legge ut et lite bildedryss senere.

I dag tidlig ankom vi Århus etter en times kjøring, og har bare gått og sulla rundt i byen hele dagen. Spiste herlig sushi til lunsj, og til middag ble det thai. Dessverre stengte butikkene før vi fikk sjansen til å shoppe, men fikk meg en ring fra Monki. Heldigvis gjør det ikke så mye, siden jeg skal til København i morgen!!
Nå sitter jeg og Tuva på hotellrommet (ufattelig fancy hotell!), og skal se en film og spise godteri. Foreldre og småsøsken er nede i baren. Skal nok ta meg et par turer ned dit, det var en ganske så kjekk gutt der :;););););););)))))))
 

GOODBYE!

Hei!

Da stikker jeg til Danmark! Håper alle dere får en super sommer, Agnes skal gjesteblogge i et par dager.


Loveyouall pewwseneeeeee <333333333333

HAPPY GIRL

Nå er det ca 24 timer til jeg reiser til herlige Danmark! Gleder meg noe sinnsykt masse! Is, bading, volleyball, is, chille, is, kos, shoppe, osv! Først to uker i fantastiske Ebeltoft sammen med Tuva og familien hennes, deretter noen dager i storbyen København. Shooooopping! :DDDDDDDDDDDDDD

Dessuten kommer det to venner hjem i dag, så jeg blir ikke loner i kveld og i morra.
FASHIONINSPO
Vi reiser jo på fredag til Danmark, og skal en tur innom København, så jeg sitter og prøver å finne ut hva jeg trenger (rettere sagt - vil ha) som vi kan kjøpe der nede. Skal nok helt klart gå bananas på TopShop, det må jo være en av verdens beste butikker. For å være helt ærlig er jeg litt glad TopShop aldri kom til Norge, for nå blir TopShop litt mer "ekslusivt". Noen andre butikker dere mener jeg må gå innom?

Som dere kanskje ser er det ikke så mange topper/gensere på bildene over, ehmm, ingen faktisk, det er rett og slett fordi jeg har 3476538947652974685 topper, vil heller fokusere på andre ting. Hehe, har 4367598246759827436 shortser også... Og sko... Og... Ja, trenger ikke shoppe i det hele tatt faktisk :)

Nå må jeg pakke, mamma har begynt å stresse allerede!

Snakkes i kveld eller i morgen! Skal forressten prøve å finne en gjesteblogger til de to ukene jeg blir uten internett.

FOREVER ALONE x2

Halla.
I dag har jeg kjeda vettet av meg, til jeg fant ut at Yvonne er hjemme! Så da fant vi ut at vi skulle dra til henne for å se på film!

BILDEDRYSS: SANDEFJORD

Fine mamma ♥Hehe.. KØDDA


"DU FÅR LIVET DITT TIL Å VIRKE SÅ JÆVLA PERFEKT"

"du får livet ditt til å virke så jævla perfekt. det kan jo ikek være det?!" 

Dette var en kommentar på et innlegg jeg hadde om vg-lista? Nei, jeg har ikke et perfekt liv. Hvem har vel det? Jeg har dager hvor jeg bare vil bli i senga og gråte, jeg har dager jeg er drittsur på alt og alle, jeg har dager jeg kunne ønske jeg ikke var meg. Men jeg har også dager jeg er sykt fornøyd med at jeg er meg, jeg har dager jeg er blid og glad. Det er jo sånn det er å leve, faen.

Jeg er en av de som virkelig sliter med dårlig selvtillit. Jeg syns jeg er stygg, har feite lår, er tjukk, har alt for mye kviser, osvosvosv. Jeg ser meg i speilet og ønsker hardt at jeg kunne sett ut som noen andre, jeg tenker på alt jeg må trene vekk, jeg får dårlig samvittighet når jeg spiser usunt. Nei, jeg søker ikke sympati eller empati, dette er bare kalde fakta. Jeg har så sykt mange andre tanker som er både unødvendige, negative mot meg selv, og som ofte trekker meg ned. Det verste jeg vet er å gå i bikini, jeg føler meg ikke komfortabel eller fin. Jeg liker heller ikke å gå i shorts, for jeg føler at lårene mine er som trestammer ut av shortsen. Jeg kunne holdt på sånn i timesvis. 

Men sannheten er at dette er personlige ting jeg egentlig ikke vil dele. Jeg hater å snakke om selvtillit, for jeg føler at hvis jeg prøver å snakke med noen om det, sier de bare "Nei, du er pen", og tror det hjelper. Ikke misforstå, jeg skjønner jo at det de prøver å gjøre er å hjelpe. Jeg er egentlig ikke så glad i få komplimenter face to face, for jeg aner ikke hvordan jeg skal reagere.

Det er sånn det er. Det er nok sånn for flere enn du tror! Men er dette det dere vil lese? Vil dere høre alle negative tanker jeg har? Hadde jeg skrevet om det, hadde dette blitt en ekstremt negativ blogg, og da hadde jeg mest sannsynlig fått kommentarer på at det var for negativt. Og livet mitt er jo ikke negativt? Jeg er omringet av gode venner og familie, kunne ikke hatt det bedre. Ikke les dette og tenk at jeg sliter, for jeg gjør ikke det! Alle har sine ting, sine usikkerheter, sine tanker. Og det er helt normalt. 

Jeg vet at flere har blogger hvor de forteller om alt de går igjennom, helt åpent, og det er helt greit, for det er deres valg. Men mitt valg er å heller vise fram alle gledene i livet mitt, som er i et stort flertall. Jeg vil heller dele opplevelser, bilder og morsomme/fine/positive hendelser i livet mitt, enn å fortelle alle om alt det negative jeg tenker på.
SANGVIDEO (ED SHEERAN - A TEAM)

Ja, uten å si så alt for mye, her er den;

 

hits