Juni 2010

HVILKET SPRÅK SKAL JEG VELGE?

Hallaballa.

I dag har vi hatt fagdag i språk, altså hatt en hel dag med alle de språkene vi kan velge mellom - fransk, tysk, spansk og engelsk fordypning. Jeg bestemte meg tidlig for å ta fransk, men etter å ha møtt spansklæreren som er dritkul, og etter å ha lært litt av språket, kjenner jeg meg litt usikker... Spansk er et utrolig kult språk, og det blir jo brukt masse rundt i verden... Men fransk er et av de fineste språkene i verden - syns jeg ihvertfall. Og jeg kan bittelitt fransk fra før av, pluss at pappa tok fransk, så jeg kan snakke fransk med han. 

Har noen tatt fransk? Hvis ja, er det alt for vanskelig?
Hvilket språk burde jeg ta?

 
Men uansett, awesome meg stikker nå for å spise middag på restaurant for å feire bursdagen til gudbarnet til mamma. Som også er lillesøstra til venninna mi :D

Ha en awesome ettermiddag!
SORRY...

... for lite blogging. Men jeg har jo begynt på ungdomsskolen, og jeg har jo et liv med trening og venner som prioriteres før blogg! Men prøver å blogge når jeg får tid, som nå! Nå er jeg hos Synne, som bor under meg, og vi ser på TV... Fritidsssssunger... Men siden vi ikke har lekser eller noe sånt enda, så får vi vel lov å se på TV!

Okei, dette er det mest randome innlegget jeg har skrevet... Men slenger med et bilde jeg tok, fordi det er så fint!


hahahahahaha, hvashiiiraa brushaaan? :D

Har du lekser? Mange?
ALENEHJEMMEPARTY! VIL DU KOMME?


yeeeaaaah! Sjokoladepuddiiiing! 

Neida, her er det ikke akkurat party, men mamma og pappa er på foreldremøte på ungdomsskolen min. Gøøøyyyy... Egentlig ikke, kjeder meg sykt her, og ser på What not to wear. Det regner som bare søren, så jeg kan ikke gå ut... Djeeeeeez, hvis du har party hjemme hos deg, så please inviter meg! 

Denne uka har gått utrolig saaaaaaaakte! Sikkert fordi det er første uka etter ferien... Men imorra er det heldigvis fredag! Imorra skal vi ta skolebildeeeer! Jeg H A T E R å ta skolebilder, det blir alltid mislykka! Æsj, får håpe det blir bedre denne gangen. Men jeg er litt skuffa for at vi skal bruke Ariel foto, jeg syns ikke de er noe bra. Mange sier at Fovea er bra, så jeg skulle heller hatt de...

Liker dere Ariel eller Fovea best? Eller noe annet?
DISASTER DATE

Haha, digger Disaster date! Folk blir så inn i granskauen lurt! Hahahahahahaha, jeg døør av latter!


OJ, det var stort!

Tjaaaa... Det var liksom ikke så veldig interessant innlegg, men dere får lese det eller... la være...
UNGDOMSSKOLEN ER SKUMMEL

Neida. Joda. 

Men i dag var første skoledag for meg på ungdomsskolen ♥ Det var jo sykt spennende, med kleine navneleker i klassen og kleint opprop foran hele 8.trinn (vi er over 120 på trinnet). Men skolen min er utrolig stor! Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare å finne fram overalt ... Men det er en utrolig fin skole, og jeg har en utrolig fin klasse ♥


men guuuud, jeg savner Hellas!

Vi har kjempesøte lærere da, de heter Kristine og Kristina! Haha, jeg kommer til å slite... I morra skal vi ha en samtale med lærerne en og en, og få faddere fra 9.klasse, vet ikke helt hvordan det blir... Men bare å være positiv, så går det sikkert bra!
HERREGUD, DET HAR GÅTT TO MÅNEDER...

... siden Tuva dro! Tiden går heldigvis fort, og vi skal snart dra å hente de på flyplassen! Tuva er en av mine beste venninner, for dere som ikke vet det :) Hun dro til Mongolia for to måneder siden, pga moren sin doktorgrad. Å være borte fra Tuva i to hele måneder har vært litt vanskelig, men heldigvis, som sagt: tiden har gått sykt fort!

For å være ærlig, tror jeg ikke tiden har gått så fort for Tuva, uten en eneste venninne! Og jeg vedder på at de har skikkelig jetlag nå, det er fem timer forskjell! Så for dem er klokka nå ca. halv to! Men de sitter på flyet enda, skal hente dem i halv ti-tiden, som er ca. halv tre for dem. Stakkars mennesker!


Jeg vet du kommer til å hate meg for dette bildet, men i don´t care, loveyou ♥

Gleder meg sinnsykt!

Hva er det lengste du har vært borte fra en av dine beste venner?


INNKJØP HELLAS OG STORO

Som lovet, her er innkjøpet fra i dag, og fra Hellas. 

Det ble ikke så mye shopping i dag, vi fokuserte mest få i finne bag til skolen. Og det gjorde jeg! Det ble en fantastisk fin skulderbag fra Björn Borg! Den er utrolig praktisk, med eget pc-rom, et rom til bøker og sånt, og et lite rom til lommebok, mobil osv.


Morris, 599,-

Så kjøpte jeg disse to:


Grønn genser fra H&M 99,-
Genser fra Only 139,50,-

Dett var dett fra Storo i dag :) Det var ikke så mye fra Hellas heller, egentlig, men dere får se det uansett!


Topp fra Hellas, ca. 64 kr!


Buksa er fra Dsqared! Helt sikkert fake, men who cares, den kosta ca. 100 kr :)


MY PRECIOUS! Fra Xti, ca. 300 kr.

Hva syns du?
VERDENS STØRSTE SURREHUE

Haha, i går skulle jeg, Synne og Erle på kino, og vi skulle egentlig se filmen fåmegpå, for faen, for det var den filmen som gikk tidlig i går, trodde jeg... Vi skulle egentlig forhåndsbestille med kortet mitt, men skjønte ikke hvordan vi skulle gjøre det, fordi jeg er så blond... Uansett, når vi kommer på kinoen, så sier hun dama: nei, den går ikke i dag, den går i morra! Da skjønner jeg at jeg har sett på feil dato! Jeg har sett på 19., men skulle jo sett på den 18.! Herregud, jeg er verdens største surrehue! Det endte med at vi så Captain Amerika istedenfor, den var kjempebra, men utrolig dårlig slutt! Men den er verdt å se, altså.


yeah, blondiMia ruler :D

Men skal kanskje se fåmegpå, for faen imorra med Erlepus og Håkon ♥ Vet ikke helt hva den handler om, men har hørt mye bra om den på forskjellige blogger og sånt. 

Har vært å shoppa i dag med de søteste jentene ever: Maja, Synne, Nora, Agnes, Erle og Yvonne! Innkjøp kommer etterpå. 

Hva har dere gjort i dag?


MORGENDAGENS HELTER

Haha, jeg, Birk, Synne, Agnes, og Karli fant en video hvor Birk er med! Det er reklame for Statoil Hydro. Han er så søt i den videoen! Vet ikke hvor gammel han er, men det er noen år siden.

Enjoy!

 

Hva syns du?

VI HAR FÅTT VITE KLASSER!

I går natt overnatta Nora og Synne hos meg (kjempekos selvfølgelig), og når vi logga på Facebook, fikk vi vite at klassene var klare. Så med bankende hjerter logga vi på froter, og sjekka hvem vi kom i klasse med! Jeg er sykt fornøyd! Det er selvfølgelig noen jeg er sinnsykt lei meg for at jeg ikke kom i klasse med, som Maja, Agnes, Thea, Ida, Renas og Birk, men alt i alt er jeg sinnsykt fornøyd!


Jeg kom med denne sjønnisen! <3

Og disse to sjønnisene!!!

Pluss mange andre kule folk!

Har dere fått vite klasser?


HVA, ER JEG VÅKEN?

Ja, jeg er våken. Jeg. Våkna. Klokka. NIIIIIIII :/ Neida, jeg hadde på alarm. Jeg skal på audition på NRK, så da må jeg nesten stå opp litt tidlig. Men jeg gleder meg masse! Alltid spennende med audition ;) Etter det skal jeg til Synnepusen, og vi skal sikkert spille Wii, haha :D Wii ruler ♥

Jeg håper selvfølgelig at det går bra på auditionen. Det er en audition til Megafon, hvor jeg har vært programleder før. Jeg vet ikke helt om det er audition til å være programleder eller noe annet. 

Ønsk meg lykke til!

MORSOM VIDEO SOM MÅ SEES!

video:medium

hahahahahha!

INNLEGG SOM MÅ LESES!

Halla. Neida. Joda.

Nå har jeg besøk av Synne (som syns selv at hun er kjempekul), Yvonne (Synne syns ikke Yvonne er så kul) og Maja (som Synne syns er helt ok). Vi venter på Agnespusen, for vi skal lage en skrekkfilm! Haha, folka mine digger å lage film! Jeg digger det mest tror jeg :P Neida. Joda.
Hahahaha!

Okei, pis aut, nå kom Agnes, så vi lager ferdig filmen!BACK!

Hei!

Nå er jeg tilbake fra en laaang ferie! Fikk bare posta ett innlegg når jeg var i Hellas, men det var fordi nettet var så treigt! Det tok flere timer å laste opp det ene innlegget... Så derfor bestemte jeg at jeg heller fikk blogge når jeg kom hjem, som er akkurat det jeg gjør nå ;)

Denne sommeren har jeg vært overalt! Haha, neida, ikke overalt, men mange steder! Jeg har vært i Sverige (to ganger), Bodø, Hellas, Kr.sand og Tyrkia! Okei, det var ikke så mange steder, men jeg har vært veldig lite hjemme for å si det sånn... 


Karusell jeg tok i Bodøøøø! Jeg døøøøøøøøødeeee!

Men uansett, jeg er tilbake for fullt, og loooover å blogge mer enn jeg har gjort i det siste :)


GO FUCK A DUCK

Det er faktisk ikke morsomt å kødde med det som skjedde på Utøya og i Oslo sentrum. Det fins ikke morsomt i det hele tatt. Mange mistet livet, de fleste kjente noen som døde, eller kjente noen mistet sine. Så det å logge seg inn på en facebook-konto og skrive som status: Jeg elsker Anders Breivik, det er ikke morsomt i det hele tatt. Helt seriøst.

Så dere som faktisk gjør det: go fuck a duck.

Dette er virkelig ikke min dag... Hvis du har sett på bloggen før, så har du kanskje sett at den ene hunden min, Opus, døde for ikke så lenge siden... Og i dag fikk jeg vite at en av de andre hundene mine, Aurora er død. Hun ble avlivd, etter 13 lange, fine år. Aurora var den fineste, snilleste hunden du kan tenke deg, en hund vi aldri kommer til å få igjen. Antageligvis fikk hun slag, for hun klarte ikke å gå det siste døgnet. Sov i fred, Auroraen min <3

hits