Juni 2010

TAKK FOR MEG

Hei.

Tusen takk for støtte, kommentarer og alt annet i løpet av tre år. Jeg er ikke lei av å blogge, har allerede starta en ny blogg! Men føler ikke helt for å dele den her.

 

Takk for meg, vi snakkes! :)
WE ARE YOUNG♥ We are young, we run free ♥ Stay up late, we don´t sleep ♥ Got our friends, got the night ♥ WE´LL BE ALRIGHT ♥VISDOMSORD FRA FRUSTERTE FRUER


Halla peeeepz, nå er jeg hos den skjønne Erle, og vi ser episode etter episode av Frustrerte fruer! Utrolig koselig, er så herlig å være sammen med Erle. For dere som ikke vet det, så har hun vært min beste venn siden barnehagen. Vi har så ufattelig mange minner sammen, og selv om vi ikke har vært bestiser i ti år i strekk, og selv om vi har hatt våre krangler, er vi ihvertfall superbestevenner nå. Jeg elsker at jeg kan snakke med Erle om alt, hun er en av de jeg kan fortelle alt til, og jeg vet ingenting går videre. Vi har hatt våre samtaler ja, haha!


Du er virkelig herlig Perla mi, jeg sier det kanskje ikke så ofte, men jeg er så veldig veldig glad i deg, og du må vite at jeg er her for deg uansett. Du og jeg hører sammen, vi må ikke miste kontakten selv om vi går på ulike skoler. Du er og blir en av mine beste venner!

YOLO ERLE, hahahahahahaha

Det var egentlig ikke meningen at hele innlegget skulle handle om Erle, men hallo, se på henne, hvordan er det mulig å la vær?

Vi tenkte forresten at vi kanskje skulle ha en videoblogg i morgen, har du noen forslag? Gjerne noe morsomt! :D


7 TING SOM IRRITERER MEG

Jeg er egentlig ikke en veldig negativ person, men det fins noen ting som irriterer dritten ut av meg. Sikkert flere enn sju ting, men dette er det jeg kommer på nå!

Folk som skriver anonyme stygge kommentarer til andre over nett. Jeg mener, er det MULIG? Har du ikke noe fint å si, ikke si det. Tenk det, men hold munnen din lukket. Og skal du først si noe stygt, si det face2face, mye bedre. Det blir så useriøst og teit når du er så usikker på deg selv at du er nødt til å være anonym og rakke ned på andre for å få selvtillit. I tillegg kan det du sier være ekstremt sårende overfor den som mottar kommentaren.

YOLO. Ikke ordtaket i seg selv, men det faktum at alle nå skal bruke det til alt. Og mange bruker det jo helt feil! Hvis du røyker hasj, og sier yolo, blir det bare feil. Okei, du lever bare en gang, men det betyr ikke at du skal stappe trynet ditt med narkotika/rus og gjøre ting som ødelegger deg og livet ditt. 


Reklame. Haha, egentlig ganske unødvendig å irritere seg over, for det er der uansett, men herregud som det irriterer meg! For det første får jeg alltid reklamesanger på hjernen (jaaa, ser for mye på tv), for det andre kommer alltid reklamen midt i noe spennende, og for det tredje er reklamene ofte så dårlige at jeg får lyst til å le og finne på noe annet - noe jeg egentlig burde.

Folk som ikke tar tlf. Jeg er ikke en crazy stalker, og det går greit at folk ikke tar tlf når de er opptatt, men når du har en avtale med noen om å møte dem, så er det sykt irriterende når de har slått av tlf eller bare ikke tar den. 

Når filmtraileren har avslørt hele handlingen til filmen. DA ER DET JO IKKE GØY A SE FILMEN! DØØH! I tillegg er det også irriterende hvis du spør en kompis hva en film handler om fordi dere vurderer å se den, og h*n sier filmen i detalj med avslutningen.

At vi norske er dårlige å gi komplimenter. Du har sikkert sett flere på gata du syns har kule sko, fint hår, fin kjole, tøffe bukser osv. Hvorfor ikke si det til h*n? Vi norske er utrolig dårlig å gi komplimenter til hverandre i forhold til for eksempel amerikanere eller engelskmenn. 

Directionators. NUFF SAID

TIRED

Jeg er lei av å kjøre bil! Menmen, sånn blir det med skandinavisk sommer. Nå er vi ferdige i København, og skal straks kjøre til Sverige. Viser dere innkjøp når vi kommer fram!

hits