Juni 2010

GJESTEINNLEGG FRA TANTE AGGI

hallo allesammen!

for dere som ikke skjønner hvem tante Aggi er, så er det meg, agnes. jeg og mia er bestevenner, naboer, går på samme fotball-lag, (verdens beste lag! ♥) og går pa samme skole, F21. jeg er en veldig rar, hyper og tullete person, som HATER drama! Mia synes jeg er en liten ku, men hun elsker meg allikavel ♥

i dag var det høstfest på F21, og som dere vet, sang Mia for heeele skoleeen! til dere som ikke vet det:

MIA HAR EN FANTASTISK STEMME! hun eide scenen, fikk til og med noen til å gråte når hun sang! som dere også vet sang hun "Someone like you" av nydelige Adele ♥ og jeg fikk fryyysninger! 

nå er jeg hos mia og vi spiser noe godt som heter quesedilla, og søtisen Nora kom nettopp :D 

elsker deg Mia, du er HERLIG! 

elsker deg og søtisen Nora ♥♥♥mia kommer til å drepe meg for dette bildet her

JEG SANG PÅ HØSTFESTEN!

Åherregud, jeg gjorde det! Jeg sang Someone like you høstfesten på skolen i dag! 

Når jeg kom på skolen, fikk vi vite at vi skulle synge tre ganger, og ikke en, som var det jeg trodde. Men det gikk ok. Første gangen var verst, jeg trodde jeg skulle spy, og stemmer skalv skikkelig! Men det gikk mye bedre to andre gangene, følte jeg ihvertfall. Jeg følte meg mye tryggere på scenen, og jeg tror ikke stemmen min skalv så fælt.

Men nå er det over, og jeg er faktisk ganske stolt over at jeg turte! Mathilde og Karoline fra D-klassen sang også, de var superduperflinke! De sang Wherever I go - Hannah Montana. Kjempebra, jenter!

Nå er det høstferie! Superduperdigg! Jeg skal til Tromsø med nesten hele familien på onsdag, men ellers er jeg hjemme. Akkurat nå chiller jeg hjemme med Agnes, og vi ser på Simpsons. Det er gøøøøy :D

Hahah, har ikke noe mer å prate om akkurat nå. Snakkes!


Hahah, meg og Agnes aka tante Aggi!
FOTO: WE HEART IT!

Hei!

På lørdag var jeg og en venninne ute og tok noen bilder. Vi kom på en morsom idé, og det var å skrive we heart it (we♥it) med pinner og to blader. Det fungerte ganske bra egentlig, tok bilder fra forskjellige vinkler, og i forskjellige effekter. 

Her er noen av bildene uredigert.

Hvilket bilde likte du best?


SYNGE PÅ HØSTFESTEN?

I går på skolen var det påmelding til å synge på høstfesten skolen arrangerer på fredag. Jeg hadde veldig lyst til å melde meg på, og etter mye om og men så meldte noen av mine beste venner meg på. Og nå angrer jeg. Selv om jeg har ufattelig lyst! Det er bare det at jeg har jo nettopp starta på skolen! Så er det liksom dumt eller bra å gjøre et førsteinntrykk ved å drite seg fullstendig ut på en scene?

Hvis jeg gjør det, noe jeg ganske sikkert kommer til, så vil jeg synge Someone like you - Adele. Det er en skikkelig vanskelig sang, for det er mange toner det er lett å bomme på. Men allikevel, klarer jeg det, så blir jo det kult.

Veit ikke helt, jeg.


Bilde fra "fotoshooten" jeg og Tuva hadde i helga.
SKYPE

Hei!

Nå Skyper jeg med verdens søteste Marie. Men jeg må nesten anbefale Skype for alle dere som ikke har det! Skype er helt fantastisk, det er myyye bedre enn facebookchat, for du kan høre det som blir sagt, istedenfor å måtte tolke humøret ut i fra en tekst. Det skjer ofte mange misforståelser av facebook og msn-chat, for man tror at noen mener det de skriver, når de egentlig tuller. Så jeg er veldig for det at hvis du skal si noe viktig, så burde du ringe, eller bruke skype!

Skype er også gratis, som gjør at du SLIPPER å ringe og bruke penger. Det eneste er at du trenger internett for å bruke skype.Det underste er et gammelt bilde, men det er det eneste jeg har der jeg og
Marie ser nogenunde normale ut...

Har du Skype?


JEG HAR ALDRI...

Jeg trenger din hjelp! Jeg og noen venninner skal leke en lek som heter "jeg har aldri". Den går ut på at man skriver en masse lapper, som f.eks "jeg har aldri kyssa" (okei, litt verre enn det, men det var bare et eksempel). Så leser man lappene gjort, og hvis du faktisk har gjort det som står på lappen, så må du gjøre noe, som f.eks spise en skje med kanel. Denne leken er opprinnelig en drikkelek, der du må drikke når du har gjort det som står på lappen, men jeg er jo for ung til å drikke!

Vi har funnet på masse lapper, men vi sliter med de siste. Kan du hjelpe oss med hva vi kan skrive? Hva som helst!


Bare, umm.. Skriv på dataen din, i kommentarfeltet under!PARKOUR

Jeg surfa litt rundt på forskjellige blogger, og da fant jeg denne videoen på denne bloggen, og måtte bare dele den med dere! Jeg har jo selvfølgelig sett parkour før, det er jo en i familien min som driver med det, men dette her var virkelig noe for seg selv...

 

fyyyyy!

Har du sett parkour før?

STEM PÅ ISEN MIN!

Er med i en konkurranse fra Diplomis, hvor den med mest stemmer vinner isen sin! :D Så værsåsnill, stem på isen min!


trykk på bildet for å stemme/se isen!

BLUSH001

DELTATT I KONKURRANSE

Jaa, melder meg på enda en kunkurranse jeg!

>Trykk her for å delta!<


slenger med et random bilde :P

JOINER EN FOTOKONKURRANSE

Hei!

Blir med i en fotokonkurranse, hvor temaet er vann.


DU KAN BLI MED PÅ KONKURRANSEN >her<

KONKURRANSE FRA MAXFACTOR

Jeg har nå meldt meg på en konkurranse fra maxfactor, hvor 200 bloggere fra blogg.no får prøve maxfactors høstnyheter til hele 500,-

 

maxsample

FOR DE SOM IKKE VIL HA DET INN MED TESKJE


Hahahahaha! Så igjennom noen gamle bilder på dataen, og da fant jeg dette bildet. " for de som ikke vil ha det inn med teskje". Hahahaha, utrolig å tenke på at jeg har så lite liv at jeg har skrevet en setning med tranpiller. For å være ærlig er det litt sånn trist å tenke på. Wow, jeg har faktisk et sykt lite liv. Snufs.

Okei... Jeg skal bare sitte her og råtne i mitt eget lille liv, jeg.

Hva skal du i dag?


SE HVA SOM KOM I POSTEN MIN!En litago-ku!!! Jeg har blitt en av førstegjeterne til Litago, som skal starte reisen til denne fine kua. For dere som ikke vet hva jeg snakker om, gå inn på denne linken. Jeg ble utrolig glad, og gjemte den med en gang.

Jeg kan dele tipset med dere, som jeg har delt med resten av Norge på Litago.no.

Mitt tips: Mot Vestli.

Mitt tipsbilde:


Hmm, nå kan du tenke...

Er du en av førstegjeterne? Eller har du funnet en ku?

COOPERTEST

I dag hadde vi coopertest! Det var virkelig helt grusomt... (for dere som ikke vet hva det er: det er en test hvor du løper som en tulling i tolv grusomme minutter). Jeg skjønner seriøst ikke poenget med det, hvem bryr seg om jeg er god til å løpe? Hva har det å si for resten av gymkarakteren min?

Men uansett, jeg fikk en 5´er, så det gikk ikke så alt for ille. Men jeg er jo ikke noe flink til å løpe uansett... Er det noe jeg må jobbe med, så er det å ikke være så inn i granskauen perfeksjonist. Det er sykt irriterende. 

For dere som skal løpe coopertest snart: Jeg kan ikke trøste dere. Det er ingenting å trøste dere med, det er rett og slett helt grusomt. Jeg kan ikke si at det går bra, og at det er kjempelett, for det er sykt tungt, og bena svikter til slutt. For å si det på en enkel måte: mange spøy i min klasse. 

Men jeg kan gi noen tips. Min personelige mening er at det går mye lettere å løpe med iPod. Lag deg en spilleliste med livlige sanger som de er lett å løpe til. Et annet tips: ikke tenk at du skal spare masse krefter til slutten. Selfølgelig er det lurt å spare litt krefter, men det er virkelig helt umulig å spurte på slutten. Da kjennes bena dine ut som gelé. Løp i et jevnt tempo, og for all del: IKKE BEGYNN Å GÅ! Jeg gjorde det i dag, og da kjente jeg melkesyra i bena. Hvis du ikke stopper opp, kommer du ikke til å kjenne noe til den. Så press deg selv den siste tiden, ikke gå.


//weheartit//

Har du løpt coopertest?
NY SPONSOR: MIINTO.NO

Hei!

Hvis du er litt lei av nelly.com, og leter etter en ny side hvor du kan shoppe på nett, besøk miinto.no. Det er en side med masse mote, og det er ikke noe du ikke finner på denne siden. Du kan handle fra over 100 forskjellige butikker der, og det er noen butikker du kun finner der. Du betaler også kun for én frakt, selv om du handler på forskjellige butikker.

Dette er det miinto.no skriver om seg selv: Miinto.no gjør det for første gang mulig for forbrukerne å shoppe moteklær direkte i Norges mest trendsettende klesbutikker.

Vi selger alt innenfor moteklær, fra herreklærdameklær og barneklær til accesories.

Når du handler fra Miinto.no går ordren direkte til din favorittbutikk, som sender deg varen direkte med 14 dagers angrerett.

Miinto.no er i raskt vekst med snart 100 butikker online, slik samler Norges ledende motemiljø på ett sted.

Vi sikrer det beste fra to verdener: Den gode servicen og ekspertisen fra butikkene, samt sikkerhet og fleksibilitet innen online shopping. 

Wishlist:

Suuupersøte øredobber til 150,-
Nå som vinteren kommer er det fint å ha noe som holder ørene mine varme! Denne fine lua til 199,- kan gjøre den jobben ;)
Denne dritkule toppen til 299,-
Det er også masse kategorier på miinto, som gjør siden ryddig og fin. Hvis du leter etter en festkjole, en jeans eller en veske, så er det utrolig lett å finne! Men det er også lett å finne merkene, hvis du leter etter et spesielt merke. Noen av merkene de har er:

Besøk siden, den er virkelig verdt det!

FOR DERE MED ANDROID

Hei!

Jeg har selv Androidtlf, så jeg tenkte at jeg kunne dele mine favorittapper med dere! 

Wordfeud:

Wordfeud er nesten det samme som Scrabble, hvor du skal lage forskjellige ord, og du får poeng for hvor mye bokstavene i ordet ditt er verdt. Du kan også få ekstrapoeng hvis en av bokstavene i ordet ditt havner på DL, TL, DW, TW.

DL: Double letter. Den bokstaven som havner på en DL får dobbelt opp med poeng (bare bokstaven, ikke ordet)

TL: Triple letter. Den bokstaven som havner på en TL får tredobbel poengsum (bare bokstaven, ikke ordet)

DW: Double word. Hvis en av bokstavene i ordet ditt havner på en DW, får hele ordet dobbel poengsum.

TW: Triple word. Hvis en av bokstavene i ordet ditt havner på en TW, får hele ordet tredobbel poengsum.

PS: WORDFEUD FUNGERER BÅDE FOR ANDROID OG IPHONE!

DU KAN LASTE INN EN GRATISVERSION ELLER EN SOM KOSTER 7 KRONERDragon, fly!

Et spill ganske likt det populære spillet Tiny wings. Du er en liten drage, og poenget er å samle mest poeng, og komme seg lengst, før dragemoren din kommer og henter deg.

DRAGON, FLY ER GRATISFruitninja:

Et utrolig morsomt spill som går an å spille i flere varianter. Poenget med spillet er å kutte opp så mye frukt som mulig, enten med liv, eller med tid. Men du må passe på så du ikke bommer på noe frukt, eller treffer en bombe!

Har dere noe bra apper til Android?
FOTO: PUS
Pusen min, Sacha!

LEVENDE OM DØDEN

Hei!

På mandag var vi på den awesome skolebiblioteket, og der lånte jeg en fantastisk bok som heter Levende om døden, redigert av Bjarte Breiteig og Tonje Tornes. Grunnen til at jeg skriver "redigert av" og ikke "skrevet av", er fordi dette er ikke en skjønnlitterær bok. Eller, det er litt skjønnlitterære tekster i den og, men... ok, dette ble litt sånn surrete. 

Jeg skriver heller det som står bakpå. Det kommer til å høres ut som den tragiske boka, men det er det ikke altså. Ikke så mye ihvertfall... Vel, hvis du leter etter en bok med nusselige dyr som klemmer og alt er fryd og gammen, så ikke tenk på å lese den en gang... Men hvis du er en av de som liker bøker du kan tenke litt over, som gir litt inntrykk, så burde du virkelig lese den. Men uansett, her er det som står bakpå:

Her møter du unge mennesker som har mistet noen de er glad i, som har hatt selvmordstanker, som venter på døden, eller som selv har tatt et liv. Samt en rekke skjønnlitterære tekster om dødssymboler, dødsopplevelser, fascinasjon for dødens mysterier - og selvsagt om apokalypsen.


ok, minste bildet ever maybe?

Men den har fått veldig gode anmeldelser, og de fleste har sagt at dette er en veldig feelgoodbok, hvis det sier dere noe som helst.

Kunne dere tenke dere å lese den?
VERDENS MEST IRRITERENDE SANG

Sorry, men Swagger Jagger må seriøst være verdens mest irriterende sang! Den suger seg fast til hjernen din, men den er skikkelig, skikkelig, SKIKKELIG irriterende! Argh! Swagger jagger, swagger jagger, swagger jaaagger! Neeeeei, jeg har den på hjernen!

For dere som ikke har hørt den, her kommer den (men du trenger ikke å se den, så lenge du ikke vil ha noe ekkelt på hjernen):

Swagger jaaagger, swagger...ååååhhh!

JEG LIKER MAMMA

Hai!

Denne helgen er den årlige "alenehjemmehelga" for meg og mamma. Pappa er på punkt-festivalen, og blir der til søndag. Så denne helga har jeg og mamma huset for oss selv. Jeg digger denne helga, men kunne ønske mamma også kunne gjøre det en gang i året, så jeg får en alenehelg med min fantastiske pappa også!

Men vi har planlagt spa, kanskje et kinobesøk og masse moro! Det blir uansett kjempekos. Så mamma, hvis du leser dette må du vite at jeg kommer til å elske denne helga uansett hva vi gjør!

I GÅR KOM PORTRETTBILDET

Oooooog det ble... ok, tror jeg... Han fotografen var jo utrolig slitsom egentlig. "Nå må du sitte på siden, neinei, helt rett! Nei, rett på håret ditt... Neei, nå er du skev igjen... Så sitter du sånn at bena peker dit, så du kjenner at du får krampe i ryggen og tilslutt dør på gulvet av en dum fotograf som kalte venninna di en kake!" Okei, det siste der var kanskje å overdrive. Men jeg syns han var ufattelig IRR I TERENDE! Som dere ser var han så irriterende at jeg måtte dele opp ordet.

Uansett, her er resultatet av den IRR I TERENDE fotograferinga.


Ble ditt bilde bra?
hits