Juni 2010

PARTY

Hihihohohahaheheh, not. Eller, ikke akkurat nå. Sitter påenmåte ganske alene, med en s t o r godteribolle. Det var seriøst nesten iiingen på døra!

Har vært sammen med Nora, Synne, Agnes, Marie og Thea, og hatt et lite partyy! Vi så på film, og spiste godteri! Pluss at vi skremte de som kom på døra, mohahaha!

Bilder fra "festen" kommer i morgen.


Mihihhihihhihihihihihi!

Må innrømme at jeg fikk litt kjeft av mamma, brukte faktisk 500 kroner på godteri! Det er litt vel mye.

Vi snakkes!

 

KONSERT

Såååå sliten nå, etter to-dagers cup. Men har hatt det supert med verdens beste lag.

Nå har jeg bare vært på facebook egentlig, men er nødt til å ta med en dusj, for jeg skal på konsert med Green Isac, som pappa er med i. Siden jeg vedder 10000000000000 kroner på at dere ikke har hørt det før, legger jeg ut noen sanger. Det er jo ikke poplåter akkurat, men SÅ fint å høre på!

 

 

Helt ærlig, det er fantastisk musikk! Pappa er kjempeflink, ufattelig stolt!

Hva syns dere?
CUPCAKES

Jo, jeg nevnte jo i forrige innlegg at jeg og Nora hadde bakt cupcakes, men jeg glemte jo helt at vi hadde jo tatt mange bilder til bloggen! Så her kommer de:


Åj, fint bilde av meeeeg........ *ironiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*


Vårecupcakesogdufårikke!


Menmammafikk! Oooog hun kommer til å kverke meg for at jeg la ut dette.


Sacha var med, menhunfikkikke.


Dette var egentlig den eneste muffinsen som så nogenlunde normal ut.

Men cupcakespakka var altså ferdigkjøpt, tar så lang tid å lage selv. To ting jeg og Nora gjerne vil si er at det blir veldig godt hvis du kutter opp sjokolade og putter oppi, og at "smørkremen" er utrolig bløt, så kjør på med melis i smørkremen! Det blir mye bedre!

HEI CHRISTIAN!

Hehe, en kompis av meg, nemlig Christian, ville at jeg skulle blogge, så dette innlegget er liksom "dedikert" til deg Christiaaan! 

FREDAG! Den aller aller beste dagen i uka! Denne helga blir litt hektisk, vi skal ikke ligge på sofaen! Nei, jeg skal spille cup med laget! ♥ Gleder meg masse, elsker å spille fotballkamper! Serien er jo ferdig, så det er jo fint å ha cuper så vi kan opprettholde fine kamper! I det siste har vi spilt utrolig bra, selv om treningskampen mot 97 ikke gikk så bra, haha! Men jeg har stor tro på oss til cupen, så ønsk oss lykke til!


Hihi, jeg og Nora bakte cupcakes på tirsdag!


SKOLE

Bøø! Sitter i dette øyeblikket, klokka 14.40 sammen med Mariebeste og Karli ++ på skolen, venter vel egentlig på at tiden skal gå. Vi skal egentlig gjøre en engelskpresentasjon, men siden jeg er ferdig kan jeg jo blogge! :)


Fine til tuseeen :D


IKKJE BRÅÅÅ

Åh, føler meg ikke så bra akkurat nå... Har vondt i hodet, og er kvalm. Men jeg må jo nesten på skolen imorra, siden jeg klarte å gå på trening. Ikke at jeg klarte det så bra da. Skal legge meg litt tidlig i dag, ser da bare litt av Torsdags kveld fra Nydalen.


Credz til mamma.

BØØ

Oj, jeg har aldri hatt kulere overskrift. Den ruler.

I dag hadde vi den store samfunnsfagsprøven som jeg har nevnt, og følte egentlig det gikk veldig bra! Ble ferdig før tiden, og brukte resten av tiden til å se igjennom, og legge til ekstra informasjon. Jeg skrev hele sju sider! *stolt* Haha, litt skrytete kanskje, men litt må man få lov til å skryte, ikkesant?


Fjortis til tusen, men whatever lizzm lizzm...


NY HEADER

Jeg håper alle har fått sett smakstestvideoen, hahaha! Hvis ikke, gå på forrige innlegg, det er verdt det.

Som dere sikkert har sett så har jeg fått meg ny header! Håper dere liker den, jeg vet at o-en i .no er borte, men det får jeg fikse en annen gang, for hver gang jeg bytter header, så klikker hele designet. 


Hva syns dere?

SMAKSPRØVE VIDEO, MORSOMT!

Hahhahahahahaha, jeg, Thea, Marie og Ida (lifefromida) hadde fritidsproblemer.

 

Hahaha... Eeeeeemmm, velkommen til videoblogg, eeeeeeemmmmm....

DAY NINE

Day 09 - A picture of the person who has gotten you through the most

Vennene mine har selvfølgelig fått meg igjennom masse, men kan ikke velge en som har fått meg igjennom mest. Men det er en person som har vært der hele tiden:


MAMMA!

Mamma, du er den jeg alltid har hatt hos meg, den jeg vet aldri svikter. Kunne ikke ønsket meg en bedre mamma enn deg! Elsker deg ♥


INGEN INSPIRASJON

Sorry for lite blogging, men jeg er litt uinspirert for tiden. Finner liksom ikke så mye å blogge om. Men skal virkelig prøve å skjerpe meg. Problemet er at jeg også blir litt umotivert, det er ingen tilbakemelding/kommentarer på innleggene mine, så jeg vet jo ikke hva dere syns!

Så legg gjerne igjen en kommentar, og få den fine motivasjonen min opp!
DAY EIGHT

Day eight; A picture of your most treasured item.


SKOENE MINE ♥ Hihihi.

TIL LOL

Fikk en kommentar på bloggen min der hvor det stod:

Skal du ha 6'er i alle fag eller? En 5 er kjempebra, du burde være fornøyd med det. Det er faktisk ganske vanskelig å få en 5. En 4 er også kjempebra! Så det virker som du mener en 5 er greit? Siden du sa du var dårlig til og løpe, men får være fornøyd med en 5? Du kan ikke ta alt så alt for serriøst, karakterene du får nå har ingenting og si.. det er en øvelse til 10 klasse. Da er da det virkelig teller, så får du en 2'er nå.. kan det fort forandre seg til 10. Du må roee ned, take a chill pill og gjør det beste du kan. Får du en 2'er, gjorde du ditt beste.

Ok, nr. 1: Nei, har aldri sagt at jeg skal ha 6er i alle fag. Nr. 2, jeg har aldri sagt at en femmer er dårlig. Men jeg vet hva jeg klarer selv, og derfor forventer jeg en femmer av meg. Det jeg mener om karakterer har med mine forventninger til meg selv å gjøre, det har ikke med at jeg mener at hvis noen får en firer så er det dårlig. Det har med hva jeg mener jeg får til selv. Nei, en firer er ikke dårlig. Men i forhold til hva jeg vet jeg klarer å yte, og hva jeg vet jeg får til, så er ikke en firer bra nok for meg. Uansett blir det for teit å si at det bare er tiende som teller, for man kan ikke gå igjennom ungdomsskolen og drite i alt, få toere i alt, og forvente at du skal få bra karakterer i tiende. Ja, det er en øvelse til tiende, men man må jo gjøre sitt beste fordet? Det blir som å f.eks tro at man kan drite i fotballtreninger, men likevel komme på kamp i tro om at man skal være kjempegod. Så nei, jeg blir faktisk ikke fornøyd hvis jeg får en firer eller treer på politicoopertest, fordi da vet jeg at jeg egentlig kunne gjort det bedre. Jeg tar det chill, og tar ingen chill pill, det virker heller som om noen her burde ta en IQ-pill.Da var det sagt om den saken!

GJESTEINNLEGG AV AGNES

tre fakta om meg

1) favoritt vaskepulveret mitt er omo color.2) favoritt badesklia mi er rundt songsvann

3) jeg syns selv jeg ligner på

HOS TUVA

Hei! Nå er jeg hos Tuva, vi har akkurat spist middag, og nå er vi oppe på loftet, med godis og film! Vi skal se en film som heter ettellerannet som Tuva ikke helt husker, hihi.

Dette er et veldig kort innlegg, for nå skal vi starte filmen!
Nevnte jeg at vi spiser Ben & Jerry? Åh, vi er sunne til tusen.


DAY SEVEN

Day seven: A picture that makes you laugh


Hahahahhahhahahhaa, BIRK! :D

POLITICOOPERN IMORRA

Uff, imorra har vi politicoopern! Det er at du løper en lengde, legger deg ned på magen, løper enda en lengde, legger deg ned på ryggen, løper rundt, og gjentar. Alle som har tatt den har sagt at den er helt grusom. Neiii, jeg vil ikke! Men jeg må. Jeg har bestemt meg for å være fornøyd med en femmer, for testen er vanskelig, og jeg er ikke noe god til å løpe. Så en femmer er bra. Kjempebra faktisk. Og er firer er bra. En treer er ok. Toere snakker vi ikke om engang.


Hadde forresten en "photoshoot" med mamma i går, det var kjempekos!


DAY SIX

Day six: A picture of a person you´d love to trade places with for a day.

Hmm, hvis jeg skal bytte med noen på min egen alder må det bli Agnes, Synne eller Nora. De er så sykt pene, og skulle gjerne prøvd ut å være så pen O:) Dessuten er de sykt flnke i fotball, og de er smarte. Misunnelse ganger 1000000000000.


Agnes


Synne


Nora

Sett diggere folk eller? Loveyou girlsaaaaa ♥

DAY FIVE

Day five: A picture from of your favourite memory.

Oj, vanskelig, siden jeg har så mange minnner, men kan velge et av de maange minnene mine!

Italia 2010 med verdens beste Synne! Det var SÅÅÅÅ koselig, skulle gjerne opplevd det igjen!

SYDNEY ?

Hei!

På skolen nå jobber vi med Australia (engelsk), og jeg har fått Sydney. Finner egentlig ingen gode sider, så lurte på om dere kunne hjelpe meg med sider jeg kan finne informasjon om Sydney.

Skal forresten hilse fra Marie, Frida, Trym og Ææææææææææla, de er kule, tror de. Neida, Marie og Frida er kule!


Marie, Mia og Frida.


PRØVERPRØVERPRØVER

Vi har alt for mange prøver! Blææææ. Jeg vet det er viktig, men vi har to prøver imorra, "gymprøve" på fredag, og samfunnsfagsprøve neste uke. Høres sikkert ikke mye ut, men jeg og alle på 8.trinn ved skolen min kan skrive under på at det er for myeee!

Så nå har jeg pugga til naturfagsprøven og samfunnsfagsprøven. Må nok pugge litt til på naturfagsprøven, siden den er imorra. Men ååååh, det er så mye!


Litt skada familie maybe? Skada onkelen min til venstre, litt sånn gale jeg i midten, og fuglen Martin til høyre.


DAY FOUR

Som sagt så tar jeg flere dager i 100-days challangen på en dag.

Day four: A picture of you and a family member.


Jeg og fetteren min, Martin, høstferien 2011. Vi spiller Football Head på dataen! Haha, nørds 24/7.


DAY THREE

Day three: A picture of the cast from your favourite show.


Fresh prince of Bel Air! Elsker den serien!

Hva er din favorittserie?

DAY TWO

Hihi, tar dag 1og2 i samme slengen :)

Day two: A picture of you and the person you have been closest to the longest.

Den venninna jeg har vært venninne med fra barnehagen av, det må være Erleperla mi. Vi ble bestevenner når vi var tre-fire år, men hadde en periode hvor vi ikke var så gode venner. Men nå er vi bestevenner igjen.

Perla mi er fantastisk!


Du og jeg, bebeeeee :D ♥

 

 

 

100-days challenge + day 1

Day 01 - A picture of yourself with fifteen facts
Day 02 - A picture of you and the person you have been closest with the longest
Day 03 - A picture of the cast from your favorite show
Day 04 - A picture of yourself and a family member
Day 05 - A picture of your favorite memory
Day 06 - A picture of a person you?d love to trade places with for a day
Day 07 - A picture that makes you laugh
Day 08 - A picture of your most treasured item
Day 09 - A picture of the person who has gotten you through the most
Day 10 - A picture of someone you do the craziest things with
Day 11 - A picture of something you hate
Day 12 - A picture of something you love
Day 13 - A picture of your favorite band or artist
Day 14 - A picture of your favorite store
Day 15 - A picture of something you want to do before you die
Day 16 - A picture of someone who inspires you
Day 17 - A picture of something that has made a huge impact on your life recently
Day 18 - A picture of the sexiest Woman alive
Day 19 - A picture of something you love to do.
Day 20 - A picture of somewhere you?d love to travel
Day 21 - A picture of something you wish you could forget
Day 22 - A picture of something you never leave the house without
Day 23 - A picture of your favorite book
Day 24 - A picture of someone you miss
Day 25 - A picture of you from last year
Day 26 - A picture of something that means a lot to you
Day 27 - A picture of your favorite night
Day 28 - A picture of your favorite place in the world
Day 29 - A picture that can always make you smile
Day 30 - A picture of your favorite quote
Day 31 - A picture of food you made
Day 32 - A picture of what you did today
Day 33 - A picture of somewhere you went today
Day 34 - A picture of your favorite morning
Day 35 - A picture of your hometown
Day 36 - A picture of your pet
Day 37 - A picture taken at school
Day 38 - A picture of your favorite drink
Day 39 - A picture of your favorite food
Day 40 - A picture of your friends
Day 41 - A picture of your favorite weather
Day 42 - A picture of you listening to music
Day 43 - A picture of you celebrating
Day 44 - A picture that describes your life
Day 45 - A picture of your favorite cartoon character
Day 46 - A picture that you edited
Day 47 - A picture of your favorite animal
Day 48 - A picture of you more than 10 years ago
Day 49 - A picture of you and your best friend(s)
Day 50 - A picture of yourself
Day 51 - A picture of you wearing sunglasses
Day 52 - A picture of you dressed up
Day 53 - A picture of you in a car
Day 54 - A picture of you on your last vacation
Day 55 - A picture of you with a date
Day 56 - A picture of you all bundled up
Day 57 - A picture of you in your backyard
Day 58 - A picture of your hair all done
Day 59 - A picture of you at prom
Day 60 - A picture of you at a sports game
Day 61 - A picture of you in the fall
Day 62 - A picture of you on a ride
Day 63 - A picture of luggage
Day 64 - A picture of you at work
Day 65 - A picture of you at a park
Day 66 - A picture of you in the air
Day 66 - A picture of you doing something childish
Day 67 - A picture of you falling
Day 68 - A picture of you outside
Day 69 - A picture of a crazy night out
Day 70 - A picture of someone you don?t go a day without talking to
Day 71 - A picture of you with people you work with
Day 72 - A picture of you with unbelievable scenery
Day 73 - A picture of you somewhere warm
Day 74 - A picture taken professionally
Day 75 - A picture of you receiving a reward
Day 76 - A picture of you drinking something
Day 77 - A picture of you and friends making silly faces
Day 78 - A picture of you in the dark
Day 79 - A picture of you in the water
Day 80 - A picture of you and someone you love being silly
Day 81 - A picture of you with a character
Day 82 - A picture of someone you love asleep
Day 83 - A picture of you and a teammate
Day 84 - A picture of a school project
Day 85 - A picture of your favorite holiday
Day 86 - A picture of someone who helps you with school
Day 87 - A picture of someone you grew up with
Day 88 - A picture of your dream car
Day 89 - A picture of you at a hotel
Day 90 - A picture of you wearing your favorite color
Day 91 - A picture of you and your friends playing a game
Day 92 - A picture of your school
Day 93 - A picture of your favorite board game
Day 94 - A picture of you and your friends eating
Day 95 - A picture of you on a plane
Day 96 - A picture of your favorite movie
Day 97 - A picture of something you no longer have
Day 98 - A picture of you and your friends out somewhere
Day 99 - A picture that was first on your facebook.
Day 100 - A picture of you smiling

Sliter litt med inspirasjon, så da tar jeg 100 days picture challenge. Fant denne på denne siden. Der finner du alle mulige typer av sånne "30-dayschallenge". Noen varer 15 dager, noen 100 osv. Anbefaler siden sterkt! Jeg tror jeg kommer til å ta flere dager på en dag, hvis dere skjønner, for det er 100 ting...

Men det kommer jo innlegg ved siden av også, selvfølgelig!

Day 1: A picture of you with 15 facts.


15 fakta om meg:

- Jeg hater edderkopper.
- Jeg elsker isbiteeeeer!
-  Av en eller annen grunn digger jeg One Tree Hill (det ser jeg faktisk på nå)
- Jeg har skikkelig lyst på en Range Rover.
- Jeg har et sykt godt forhold med familien min!
- For kanskje et og et halvt år siden var fotball det aller verste jeg visste. Nå trener jeg fotball og har gjort det i et år.
- Når jeg reiser til nordnorge, eller treffer fetteren min, Martin, skifter jeg over til å snakke nordnorsk.
- Familien min samlet høres ut som en italiensk familie, vi bråker som bare f***! Hahah :D
- Jeg kunne ønske jeg hadde en tvilling.
- Jeg er enebarn.
- Jeg takler ikke å dusje når jeg er alene hjemme.
- Jeg tåler ikke skrekkfilmer!
- Liker sommeren best av alle årstider, men jeg er også utrolig glad i snø!
- Har aldri prøvd snowboard eller slalåm.
- Jeg har ikke høydeskrekk, men tør ikke hoppe fra tremeteren, enda jeg har gjort det før!

Haha, hva syns du? 

BONJOUR, JE M´APPELLE MIA

Hihi :) På tirsdager har vi fransk, og vi har nå om det å presentere seg, hilse, ha en liten dialog osv. Satt ved siden av Agnes (eller Gullungen som hun også kalles), og når vi skulle snakka fikk vi bare helt latterkrampe. Men vi klarte det heldigvis tilslutt.

Åh, føler meg helt ærlig ikke 100% bra i dag. Tror nok jeg bare skal chille hjemme, men antageligvis ender det med at jeg går ut uansett, haha! Men jeg er ikke syk, bare litt slapp, eller pjusk som mamma kaller det. But I surviiiiiiveeeeee!


Peace out! Vi kan også vi piss aut hvis du vil :-)


WANTS OCTOBER

Wants october

 

Lipsy beaded tank top
38 - lipsy.co.uk

J brand skinny jeans
81 - theoutnet.com

Wet Seal platform pumps
$30 - wetseal.com

Ring
$20 - pyramidcollection.com

Juicy couture earrings
$48 - couture.zappos.com

Fossil jewelry
$32 - zappos.com

Juicy couture jewelry
$48 - juicycouture.com

SORRY, JEG DITCHA DERE!

Hahaha! I går brukte jeg faktisk ganske mye tid på bloggen til Nora og Agnes, for de trengte litt hjelp med design osv. Så da ble det noen timer med designredigering der, og plutselig var klokka halv ett, og vi la fra oss dataen.

I dag er det faktisk utrolig digg vær her i Oslo, og jeg skal først ut en tur, så skal jeg møte Håkon og Erle, de herligste jeg vet om. Så hvis du bor i Oslo, og du sitter og leser dette innlegget akkurat nå som det er fint vær, syns jeg du burde komme deg ut! Det burde vel jeg også, hahaha!


Gammelt bilde av meg og Erle ♥ I love you!

Hva skal du i dag?OD-DAGEN

På OD-dagen skal jeg jobbe hos en fotograf! For dere som ikke vet hva OD-dagen er, så står det for Oprasjon Dagsverk. Det er en dag hvor unge jobber et sted for å samle inn penger til forskjellige veldedige formål. Dette året går det til ungdommer i Rwanda.

Mange av vennene mine sliter med å finne jobb, så jeg føler meg ganske heldig som får en så kul jobb. Marie er spesielt sjalu, for hun vil bli fotograf :D MOHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


//Marieflinkejentami!//

WHEN YOU LOVE SOMEONE BUT IT GOES TO WASTE


//fotograf: Meg.//modell: Thea//

SMILE, NO MATTER WHAT, IT WILL BE BETTER


Lagd av mejjjj.

FOREVER A LONER

Hihihih, neida. Men skulle egentlig være med Agnes, men hun ble ringt opp av faren sin, for guttelaget trenger spillere. Jepp, bestevennen min er så flink at hun kan spille med guttene! Jeg har en kul bestevenn!

Jeg er ikke loner altså, kan ringe Synne og Nora, men jeg orker ikke bevege på meg. Føler meg skikkelig lat. Kan noen hente noe å drikke til meg? Ikke? Neivel.

Har hatt en utrolig vanlig dag egentlig, sååehh, det er ikke så mye å skrive om!

Jo, forresten! Jeg gikk faktisk med dunjakke i dag, som rett og slett betyr at det snart er vinter. Æsj. Åh, jeg savner sommeren, hvor du bare kunne ta på deg en lett kjole eller shorts og topp, og bare gå ut!


SOMMEREN 2011 ♥


CHEERS TO THE FREAKIN´ WEEKEND

Digg med fredag og helg! Akkurat i dette sekund sitter jeg sammen med de beste som fins, Nora og Synne. Vi skal snart ut, men måtte jo skrive til dere først!

Vi har den lengste dagen i uka på fredagene. Det er ganske klønete å legge den lengste dagen på fredagene, da. Vi slutter ti på tre på fredager, og det er faktisk den eneste dagen i uka vi gjør det. Men vi overlever heldigvis. Selv om vi føler oss ganske døde i siste time på fredagene. 

Men nå skal vi stikke! 

Snakkes, eller blogges, som det også sies. Eller skrives.
HJELP MEG!

En av mine beste venninner, Ida, har bestemt seg for å slutte og blogge. Men: vi, altså hennes venninner, gir oss ikke med det første, for vi ♥ bloggen hennes! Hun har seriøst sykt bra blogg, utrolig fint design osv. Så vi fikk en avtale med henne: får hun 30 kommentarer, så slutter hun ikke med å blogge!

TRYKK HER FOR Å KOMME INN PÅ INNLEGGET DU SKAL KOMMENTERE!

Vær så snill! Det tar deg 30 sekunder å si: nei, ikke slutt! Så please, gjør det!
DET SKAL KOMME FILM OM UTØYA

Ja, du leser riktig. Dessverre. Et lite amerikansk filmselskap skal lage en film om det grusomme som skjedde på Utøya 22.juli. Jeg er sint! Folk prøver fortsatt å komme over Utøya, foreldrene har nettopp vært på Utøya, dette er helt grusomt! Jeg syns det er utrolig respektløst ovenfor både de pårørende og ofrene. Dessuten ser denne filmen ut som en fantastisk dårlig b-film, og jeg er sikker på at jeg kunne lagd en bedre film. Hvem prøver å få penger ut av en tragedisk hendelse?! Det er også mange feil i filmen. Han rodde ikke ut, og det tok (unnskyld språket) faen meg ikke 72 timer for politiet å komme seg til Utøya.

Dette er utrolig respektløst og upassende! Det er lenge siden jeg har vært så sint!!

Vil advare om at om du fortsatt sliter med Utøyatragedien, så ikke se den.

Vil også anbefale å trykke på IKKE liker-knappen, og rapportere videoen. Dette er rett og slett for teit.

VISSTE DU AT:

Nora og Synne er kjempekule? Hihihihi.

Jeg, Nora og Synne er hjemme hos meg, for vi skal bake kake, men du får ikke smake! Hihihihi! Uffameg, litt hyper kanskje?

Men uansett, dette er bare en liten oppdatering, for jeg, Synne, Nora og Ida (som kom nå), skal lage kake! Vi aner faktisk ikke hva vi skal lage, vi skal rett og slett bare prøve oss frem, så er veldig VELDIG spent på resultatet.

Snakkes!
ENDRET PÅ DESIGNET

Hei!

Nå har jeg brukt litt tid på å oppdatere/endre designet litt. Jeg har endra skriften på overskrifter og innlegg, flytta menyen til venstre side, og så har jeg fått meg en Shoutbox. Det er en liten "chat" som fins på siden på forsiden. Der skal dere ikke chatte, men skrive en liten hilsen til meg :) Hvis dere vil ;) Jeg har også gjort noen andre småting.

Men: er ikke ferdig enda. Det har skjedd noe med menyen bl.a., som jeg må fikse på imorra. Men nå er jeg såpass trøtt at jeg må legge meg!


Bilde fra morfar sin 80-årsdag!


GJESTEINNLEGG FRA NORA

HEEI! <3 jeg heter nora og skal nå ha et gjesteinnlegg.

jeg starter nå med å fortelle om meg selv: jeg heter nora, jeg er 13år og bor i hakkebakkeskogen og jeg går på olebrummskolen med miiaa<3.hahaha! jeg vil ikke si hvor jeg bor og hvilken skole jeg går på <3 Jeg bruker linser, sminke og har blondt hår, med blå-grønne øyne. Pluss at jeg har verdens søteste hund! og det er ikke kødd assa!

akkurat nå så er jeg med mia og synne. vi har vært på ica og kjøpt sjokolaadee, hahah det er godt <3 men nok om det. nå venter vi på yvonne som snart kommer til mia og vi venter også på agnes som har vært på guttetrening( fotball) vi håper også at thea og marie kommer hjem snart :)) 

hvis noen av dere lurer på hva vi skal gjøre akkurat nå... så er svaret: ingenting! :D vi kommer helt sikkert til å se på tv,ta bilder og le oss ihjel! men det er sånn vi koser oss ;) spesielt når vi er litt hypre etter sjokoladen :D 

nå vil jeg bare beskrive mia litt for dere:

MIA: mia er veeldiig rar :D hun er søt, pen, snill, fin, hot og alt som skulle være. Du kan stole 10000000000% på mia! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


hilsen nora <333333

 

MÅ GJØRE VIDEO!

video:medium


Hahahaha, må si vi hadde det gøy når vi spilte inn!

Hva syns du?

OKEI, DE VAR IKKE EKTE

De svarene i går som Agnes og Synne skrev ble jo for det meste tull. Dere er slemme, jeg liker dere ikke. Neida. Joda.

Så jeg tenkte at jeg kunne svare nå på de spørsmålene de tulla på, og de de ikke klarte å svare på, fordi de ikke visste.

Favorittfilm: Det er ikke Prinsesse på prøve som Agnes og Synne skrev, selv om man skulle tro det. Favorittfilmen min må være den fantastiske Amelie (fransk film) eller Borat, hahaha.

Favorittang: Akkurat nå er det How to love - Lil Wayne. Men neste uke er det sikkert en annen :) Skifter HELE tiden!

Favorittkjendis(er)? DET ER IKKE JUSTIN BIEBER! AGNES OG SYNNE, DERE ER SLEMME :( Jeg tror det må være January Jones, en fantastisk skuespiller! 

Favorittdrikke? Det må være iskaffe eller Burn.

Favorittgodteri? Sjokolaaaaaade!

Hva er ditt største minne? Uff, det er mye! Stikk, Italia med Synne, Paris med Tuva, Nørhalnecup med laget, eller Danmarksturene til "Hytten".

Hvilket sykehus ble du født på? Jeg ble ikke født på Aker sykehus eller Ullevål sykehus, Agnes og Synne :) Jeg ble født på det gamle Rikshospitalet, som i dag er leiligheter!

Hva er yndlings mobilmerke ditt? Yndligsmobilmerket mitt er ikke HTC, som Synne og Agnes trodde. Jeg tror kanskje de fleipa, for dere må ha hørt meg klage på HTC-en min. For å si det sånn: I  iPhone! 

tror du på julenissen eller andre skapninger som barn blir fortalt om? NEI, A&S, jeg tror IKKE på julenissen eller busemannen (?!). Dere er rare!

har du noen gang hatt lyst til å farge håret i en annen farge?( si hvilken farge også ;) ) ARGH! Jeg vil ikke ha de hårfargene dere sa, tullinger! Hvis jeg måtte farga håret måtte det ha vært i lysebrun. Men jeg har egentlig ikke lyst til å farge håret. Ville farge det rosa før, hahaha!

vil du gå på kino snart?? :D <3 Ja, Nora (som spurte spørsmålet), jeg vil på kino med deg! Men etter det som skjedde i går, vil jeg IKKE ha med Agnes og Synneeeeee! :(

favorittfag på skolen? Dette skrev A&S: engelsk, fordi læreren har NAM rumpe. NEI, jeg har ikke engelsk som favorittfag, og NEI, læreren har ikke nam rumpe. Sorry Frank. Favorittfaget mitt heter helg og ferie.

hvem liker du? Jo, jeg liker... Hah, drøm, det får dere ikke vite!

syns agnes og synne er kule? Nei, ikke nå lenger. Jodaaaa <3

fem beste guttevenner? Hmm, har mange gode guttevenner, men de aller beste må være Michael, Karl Martin, Renas, Lie Cook, Erlandsen, Håkon og Birk. Ups, det ble sju stykker... Men jeg kan ikke velge bort en av de... Can er også en av mine gode gode guttevenner, men jeg har kjent de andre lengeeer. Også har jeg en lonervenn, Konraaaad <3

flue eller gresshoppe? Hahahaha, hva slags spørsmål er det?! :D NEI, AGNES OG SYNNE, JEG LIKER IKKE Å SPISE GRESSHOPPER!

yndlingsplagg akkurat nå? A&S sitt svar; hello kitty genseren hennes, hello kitty hatten og hello kitty buksa <33333333333333333333333 alle plaggene er rooosa <3 Hahaha, dere er morsomme! Men yndlingsplagget mitt akkurat nå må være de nye Bianco-skoene mine!

Sånn, det var de ekte svarene! Tullejenter!


AAAAAGNES


SYNNNNNEEEEE!

Hahahaha!
SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hei! Bestemte meg nå for at Agnes og Synne, to av mine beste venner, skal svare for meg.

 

amalieegrena

Dine uvaner? Mia biter negler. Ikkje bråååå.  

Noe du kan som er merkelig? Mia lager mange rare grimaser. Hun har gummiansikt!

Hva er din største drøm? Mias største drøm må være å bli skuspiller og sanger.

Favoritt band? Maroon 5 og the Killers.

miasiiin

Hva heter de 5 aller beste jentevennene dine <33? kan du bare velge 5? <3333 Vi kjenner Mia, og hun klarer ikke velge mellom bestevennene sine.

hva er det flaueste øyeblikket som har vært i livet ditt? I sommer mista hun bikinitoppen foran en veldig kjekk gutt.

hva ønsker du deg akkurat nå? Mia ønsker å få en stor rolle i skolemusikalen. Og det gjør du Mia!
Er det du som har vært med serien STIKK? Ja, det er hun som var med i Stikk, og hun var en bæææææææd girl (Katrine, vennen til Truls.)

Uvanene dine? Det har vi nevnt ;)
er jeg rar?? :) Hilsen alle sammen: du er kjemperar, men det er derfor vi elsker deg! <3

hva elsker du mest i heele verden?? Familien og vennene sineee.
liker du meg, eller bare sier du det for å være hyggelig? Selvfølgelig liker hun deg maja! men det var et litt rart spørsmål :)

kommer denne på video? nei, det ser du vel :D

synger du i dusjen? Mia synger sikkert i dusjen! 

liker du noen? ja ;)

holder du på med en? ja, på en måte gjør hun det.

har du planer om å gifte deg/få barn? Mia har veldig lyst til å gifte seg, og hun vil ha to barn og mange dyr.

dine bestevenner? maaaaaaange!

hva synes du om meg?  vi vet ikke mia sine meninger, men vi er helt sikker på at hun liker deg!

hater/misliker/liker/glad i, eller elsker du meg? mia haaaaaaaaaaaater deg <3<3<3<3<3<3<3<3

hva ønsker du deg mest akkurat nå? det har vi svart på :)

har du en uvenn? butikkmannen på sevendays :P han er en stor drittunge!

<3
Favoritt:

Sted? vi vet ikke helt, kanskje Tromsø ;)

Mat? taco eller raps :) vet ikke helt hvordan man skriver det :P

Film? Prinsesse på prøve :)

Sang? mange!

Venn(er)? svart på fra før av :)

Kjendis(er)? JUSTIN BIEBER!!!!!!!!!!! HUN ELSKER HAN!! HAN ER NAMNAM!

Bok? akkurat nå leser hun verten av stephenie meyer, som hun synes er kjempebra. også liker hun anna + didrik= baby.

Drikke? noe godt.

Godteri? noe godt :P

-Johanne <3

Lise

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden? hun bruker det noen ganger, og hvis hun bruker det er den ikke stramt oppi :)

Silje =)

Hva er ditt største minne? det kan ikke vi svare på :)

gjett hvem det er? jeg tror du vet det.... det er....PERLE!!! <3

Hvilket sykehus ble du født på? vi aner ikke, men hvis vi skal tippe så er det ullevaal elr aker sykehus <3

Hva er yndlings mobilmerke ditt? htc <3

tror du på julenissen eller andre skapninger som barn blir fortalt om? hun tror på tannfeen og selvfølgelig BUSEMANNEN!!! <3<3<3<3

syns du at vi skal ha lekser eller ikke? hun synes ikke at vi skal ha lekser, og hvertfall ikke at vi skal skrive om det vi har gjort i høstferien <3<3

haha, jeg veit at det er loka spørsmål, men alle andre var liksom tatt... :P <3
haha meg igjen! :D <3 

hva liker du best av godteriiii og taco?? :) eeeeeeeehm........ godteri kanskje :)))<3<3

har du noen gang hatt lyst til å farge håret i en annen farge?( si hvilken farge også ;) ) Lilla på den ene siden, og grønt på den andre siden :P <3<3

vil du gå på kino snart?? :D <3 ja, men bare med synne og agnes!!!!! :) <3333333333
NEEEEEEIDAAAA!!!! jeg tar med ida også :) <3<3<3<3

<33333

<33333

<33333

agnes og synne :)

favorittfag på skolen? engelsk, fordi læreren har NAM rumpe.

hvem liker du? JUSTIN BIEBER<333333333333333333333333333333333333333333333333

syns agnes og synne er kule? JA, SELVFØLGELIG!!! DE ER DE KULESTE I HELE VERDEN OG HELE UNIVERSET!!!!!<333333

fem beste guttevenner? det er så mange!!!! mia må svare på det selv <3

er du kristen? ja, men ikke alt for kristen.

hva savner du mest akkurat nå? hun savner jo synne og agnes!! <3

eple eller pære? eple<3

hund eller katt? sacha<3

flue eller gresshoppe? gresshoppe! og spessielt liker hun å spise dem! <3

lilla eller grønn? lilla og grønn<3

favorittprogram? Fresh Prince i Bel Air

favorittfilm? svart på ;)

yndlingsplagg akkurat nå? hello kitty genseren hennes, hello kitty hatten og hello kitty buksa <33333333333333333333333 alle plaggene er rooosa <3

elsker deg crazycupcake <3<3<3<3<3<3
elsker dere og hilsen agnes og synne :D <333333333333333333FREDAGS KVELD!

Ååå, digger livet mitt :D Har tatt en ansiktsmaske, og sitter nå og ser på nytt på nytt - dette er herlig. Når Morten Ramm og Odd Magnus (ettellerannet) er gjester, blir jo alt, om mulig, enda bedre. 

Nei, nå må jeg ta litt sjokolade gitt!


HÆPPIHÆPPI!

Forresten, det gikk dårlig med facebookfri høstferie, sprakk i dag.

- Mia

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei!

Har bestemt meg for å ha en spørsmålsrunde. Spør om alt mulig, men please gjør det seriøst. Dere får kanskje svar på video, men er ikke helt sikker, spørs når jeg gidder å svare på spørsmålene. Hahaha, jeg er så giddalaus, som det heter på nordnorsk. Altså lat. Eller slapp.


Picture from the Påske. Tre feil: KVISETRYNE, ØYENBRYN HELT UTE Å KJØRE oooog KVISETRYNE.FACEBOOKFRI - JEG KOMMER TIL Å DØØ

Jeg har nå lagd en avtale med mamma: ikke være på facebook resten av høstferien. Jeg tror at jeg trenger det - jeg er rett og slett facebookavhengig. Så jeg kommer til å dø. Men jeg overlever fordet. Hahaha!

Har nå vært hos morfar og spist middag, og nå er vi hos mormor og venter på onkel Espen og Martin ♥

Det positive med "facebookferien" er at bloggen kommer til å bli høyt prioritert!


Fant dette gamle bildet i arkivet. Hurra for webcamkvalitet!

Nå, i løpet av tiden hvor jeg er i Tromsø, vil dere bare få arkivbilder, fordi jeg har ikke med min kjære macbook.

FAMILIEN I TROMSØ

Det kommer til å bli så kos i høstferien! Vi kom hit til Tromsø i går kveld, og da var den ene onkelen min, Kim, og sønnen hans, lille Aron her. I kveld kommer den andre onkelen min, og fetteren min Martin. Ooooog imorra kommer tanta mi og lille kusina mi, Ina. Så hit kommer hele familien! Grunnen er at vi skal feire morfars 80-årsdag på lørdag.

Har nå vært ute med lille-Aron, spilt fotball og vært på lekeplassen. Onkel Kim og mamma er hos morfar.

Nå roper den lille søtingen på meg, så jeg må gå!


Hihihi, søte Aron på Halloween.


VURDERER EGET DOMENE

Hei!

Har tenkt mye (sammen med min flinke onkel, som jobber med data) om å få et eget domene, som f.eks miajohanne.com. Bloggen min vil selvfølgelig fortsatt være her, men når du går inn på lamore.blogg.no, så vil du komme inn på miajohanne.com. Tror jeg. Hahahaha, jeg tror egentlig jeg ikke helt har skjønt hva dette er for noe. Det eneste som holder meg litt tilbake er jo det at det koster penger. Men siden jeg er en bortsjemt liten dritt, skal onkel Kim kanskje betale domenet for meg.


Hihihi, bilde fra Juni. GUD JEG SAVNER SOMMEREN!

Har du det bra? :D


Rakk forresten ikke å redigere må-gjøre-videoen ferdig før vi dro, så dere får den på mandag.

JENTEKVELD I BILDER
Ikke engang spør hva som står i Agnes sin panneeeee...

Hahah! Har hatt en herlig jentekveld sammen med Thea, Marie, Ida, Erle og Agnes. Vi har lekt lappeleken på forskjellige måter, bakt amerikanske cookies og rett og slett kost oss masse. 

Tusen takk for en herlig kveld dere!
TUSEN TAKK...

... for fine/morsomme forslag til må-gjøre-video. Dessverre ble ikke alt med, noe ble for komplisert, og noe for teit, rett og slett. Men vi har gjort ganske så mange teite, flaue ting allikevel! Jeg redigerer videoen etterpå, og håper at jeg rekker å poste den før jeg reiser til Tromsø i dag.

Men igjen, takk for alle forslag!


Raaandom bilde :P NORA ♥


FORSLAG TIL MÅ-GJØRE-VIDEO

Hei!

Jeg, Thea, Marie og Erle har bestemt oss for at vi skal lage en må-gjøre-video. Sååå nå trenger vi forslag fra deg! Vi gjør neeeesten alt.

Kom gjerne med flere enn et forslag!


Så hva vil du se disse fire søte jentene gjøre?

- og Erle, Marie og Thea.


BLOGGER JEG LESER

Hei!

Tenkte jeg kunne dele med dere de bloggene jeg leser.

lifefromida.blogg.no


Ida blogger utrolig bra, hun har seriøse innlegg, og blogger ganske ofte, så det er bra med oppdateringer. 
Hun er også tilfeldigvis en av mine beste venner, og jeg elsker henne! Men besøk bloggen, den en utrolig bra!

andreabadenyck.blogg.no


Jeg er en av de som syns at Andrea blogger bedre enn tcmn, men det er min mening! Hun har fine innlegg
som ikke er alt for lange, med fine bilder.

waist.blogg.no


Robin må jo være en av de morsomste i hele verden. Han står bak alle de berømte dubbene som ligger på
youtube, som pochahontas dub og mummi dub. Har du ikke sett de, så må du seriøst sjekke de ut!

 

Det er de bloggene jeg leser fast, som i ser innom hver dag, og leser hvert innlegg. Men det er jo andre blogger jeg leser "fast", bare at jeg kanskje ikke alltid leser alle innleggene.

yvonnec98.blogg.no

majsenlife.blogg.no

ingeborghf.blogg.no

johannenathalie98.blogg.no

andreasnickolai.blogg.no

kriistiink.blogg.no

helenapus.blogg.no

Det er de jeg kommer på nå.

Hvilke blogger leser du?

99 svar om meg!

SIST:

1. Siste du drakk: Saft

2. Siste telefonsamtale: Thea <3

3. Siste mottatte sms: Norapusi <3

4. Siste sangen du hørte på: Mooves like jagger! <3                                                                         

5. Sist du gråt: Hmm... to uker siden ithink...

 

JA ELLER NEI:
6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei

7. har du noen gang vært utro: Nei, uff, absolutt ikke!

8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Jeg tok mamma sin lommebok da jeg var fire elns. Jeg og fetteren min skulle "passe på" mamma sine penger, og tok de i Martin sin sparebøsse som måtte knuses for å få ut pengene. Mamma var KJEMPEGLAD!

9. har du spist noe som er giftig: Njaaa... Har jeg sikkert.


ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging: Synging

11. Cola eller Pepsi Max: Cola, Pepsi smaker DRITT!

12. Jordbær eller bringebær: Elsker begge deler, men jordbær er best! <3

13. Facebook eller nettby: Facebookavhengig, syns nettby er noe dritt.

14. Svart eller hvit: Hvit, svart er så... deprimerende...

 


DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Jaa! Siden jeg begynte på ungdomsskolen nå i høst, har jeg fått masse gode nye venner!

16. Sluttet å være forelsket: Er fortsatt forelska! ;)

17. Ledd til du har begynt å gråte: Jaaa, herreguud! Sist gang på torsdag!

 

AKKURAT NÅ:

 18. Møtt noen som har forandret deg: ja! <3

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Det har jeg!

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Japp.

21. Kysset noen fra din top friends liste: Jeg har kysset venner ja, men wtf? Top friends liste? O.o

SANNHET:

23. Hvor mange barn vil du ha: To!

24. Har du kjæledyr: Ja, en katt, og masse hunder hos tante ;))

25. Vil du forandre navnet ditt: Nei 

26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Hadde to bursdager ;) En med folk fra skolen min, og en med folka fra der jeg bor! Sistnevnte var best ;)

27. Når våknet du i dag: Klokka ti, av at RENAS ringte meg!

28. Hva gjorde du midnatt i går: Så på film med Nora <3

29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Til onsdag, reiser til Tromsø med familien!

30. Sist gang du så pappan din: For en time siden ?

31. Hva ville du forandra i livet ditt: Jeg skulle gjerne hatt en brus her og nå! Colaaaaaaa ♥

32. Hva hører du på akkurat nå: Lyden fra dataen, vi ser på film

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Random spørsmål... Ja, det er en på den gamle skolen min som heter det.

34. Hva går deg på nervene akkurat nå: TOLLEF! Han maser om at vi skal gå ut.

36. Hva er ditt virkelige navn: Mia Johanne **** ********* :) Vil ikke legge hele navnet mitt ut på bloggen.

37. Sivilstatus: Siiingeeeel!

 

38. Stjernetegn: Fisken

39. Gutt eller jente:  Gutt, selvfølgelig. Hva ser det ut som? :D

40. Alder: 13 ♥

41. Ungdomskole: F21 ;)

42. Videregående: Jeg går på ungdomsskolen ?

43. Hår farge: Mellomblondt

43. Langt eller kort hår: Tjaa, et sted mellom kort og langt.

45. Høyde: 160 ? Aaaner ikke, lenge siden jeg målte meg.

46. Er du betatt av noen: Ja :)

48. Piercinger: To hull i det ene øret, ett i det andre.

49. Tattovering: Nei

50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre 

 

VILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Aldri

52. Sovet alene med åpenhimmel: NEI! Jeg er sinnsykt pysete. Kunne hatt med noen.

53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Nei. Venner foran kjæreste.

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Hahhaahahhahahahahaha, NEI!

55. Brukt en hel dag på shopping: EN dag? Fler ;)

56. Kysset en av samme kjønn: Bare på kødd ;)

57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Øøø, nei ?

58. Blottet deg for en du er glad i på web: Herregud, nei, kommer aldri til å gjøre det.

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei, hadde blitt forvirra.

60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: Hvis det hadde vært viktig så. Jeg HATER å løpe.

 

AKKURAT NÅ:

61. Spiser: Har akkurat spist vafler som søte mamma lagde til oss.

62. Drikker: Ikkeno akkurat nå.

63. Nå skal jeg: Spille fotball ;)

64. Venter på: Michael <3

65. Hører på: Lyden fra filmen (Be Cool)
 

FRAMTIDEN DIN:

66. Lyst på barn: ABSOLUTT! Hvis ikke jeg kan få egne barn, adopterer jeg!

67. Lyst til å gifte deg: Hvis jeg finner den rette!


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne: Øyne

70. Kyss eller klem: Kyss

71. Høyere eller lavere: Høyere

72. Eldre eller yngre: Like gammel eller eldre. Men ikke flere år liksom.

73. Romantisk eller spontan: Romantisk

74. Fin mage eller fine armer: Mageeeee <3

75. Tattovering eller piercing: Piercing hvis jeg må velgeee.

76. Voldsom eller forsiktig: Midtimellom

77. Forhold eller bare lek: Tjaa, spørs. Forhold kan være litt vanskelig noen ganger...

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Mellomting.


Erleperle! <3

HAR DU NOENSINNE:

79. Kysset en fremmed: Vel, hvis det menes en jeg ALDRI har møtt før så... Jo, forresten, det har jeg også gjort.

80. Drukket sterk alkohol: Ja, men ikke med vilje...

81. Mista brillene/linsene: Nei, bruker ingen av delene

82. Sex på første date: Nei

83. Knust noens hjerte: Ja

84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja

85. Blitt arrestert: Nei

86. Takket nei til en invitasjon til date: Hmm... Jo, det har jeg faktisk.  

87. Grått når noen har dødd: JAA!

88. Likt en venn som er gutt: Jo, det er helt forferdelig.

TROR DU PÅ: 

89. Deg selv: Ja, det er viktig

90. Mirakler: Sometimes.

91. Engler: Liker å tro at det er noe snilt her i verden...

92. Himmelen: Tro på himmelen? Sånn Gud-himmelen liksom? Tjaa... Er kristen, men ikke superkristen.

93. Nissen: Ja, jeg tror på skateboardnissen... :P

94. Kyssing på første date: Ja, er vel ikke noe galt i det?.. 

95. Kjærlighet ved førtse blikk: JAA!

 

SVAR HELT ÆRLIG:

96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Yesyes.

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Sikkert i barnehagen, hahaha!

98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Helt klart

99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Venner og familie <3 Og facebook, dessverre.

 

Kopier gjerne og skriv det på din blogg!

GJENGEN MIN!

Sitter nå sammen med (nesten) hele gjengen, altså Marie, Thea, Nora, Maja, Can, Renas, Tollef, Malene og Kasper A. Vi ser på Be Cool, men ingen gidder egentlig å se på dennnn... 

Var på Storo igår, for å møte Tone og Ina, sammen med Can, Renas, Adil, Malene, Maja, Thea, Marie, Ida og Nora. Det ble ikke akkurat noe shopperunde, alt jeg fant var en ring! Men de andre fant noen ting, heldigvis. 

Tror vi stikker ut nå, siden Can og Tollef maser sånn, haha.


Hihi, meg og Theaaa.


ER FINALIST!

Hei!

Sa at jeg joina en fotokonkurranse på >denne< bloggen for litt siden, og nå er jeg finalist! Har aldri vært finalist i en kokurranse før, så det hadde vært kjempehyggelig om dere kunne stemme på meg!


Trykk på bildet for å stemme (du kommer inn på innlegget der du kan stemme)

Alt dere trenger å gjøre er å skrive en kommentar og si at dere stemmer på meg (bidrag nr 5!)

Dere kan jo selvfølgelig stemme på et av de andre bidragene også, det er sykt mange andre fine bidrag! 

hits