Juni 2010

2011 I VIDEO

Jaaa, overskriften sier vel alt. Bare så det er sagt: dette er en video jeg raskt redigerte. Så ikke forvent Avatar-kvalitet. Ellernoesånt.

 

WORDFEUD

Hei på dere! Nå sitter jeg og Synne i kjelleren hos Synne og ser på Brides Maids. Eller, for å være ærlig følger vi vel egentlig ikke med på filmen, vi sitter på hver vår iPad. Nei, det er ikke min iPad, for jeg er ikke så bortskjemt som Synne og søsteren ;) Så jeg låner søsteren til Synne sin iPad, og Synne sitter på sin. Yeah, hardt liv.

Meeeen, det jeg skulle fram til: hvis det sitter noen der ute som nå leser dette OG spiller wordfeud, så vil jeg gjerne spille med deg! Heter miajlf, så bare add :)

Klemmmmzzzzzzzz lizzmmmm

JULAFTEN I BILDER


Mamma fikk mandelen! For første gang i sitt liv...NU BLIR EG ARVELAUS

Ja, siden jeg kommer med et innlegg nå ti på tre, er jeg ganske sikker på at jeg blir arveløs av mamma. Hvis hun ser det. Men mamma, til mitt forsvar: jeg får ikke sove, jeg er ikke trøtt, og... Jeg har ikke blogga i hele dag!

Yeah, dere syns sikkert dette er superduperinteressant. Wuhooo
Jeg sier bare: go photoboothkvalitet og fjortispowaah.

Nå er jeg hos Tuva forresten, hun har sovna da. Tror jeg. Vinden blåser sykt utafor, såå jeg får ikke sove. 

Jeg skal videoblogge i løpet av uka eller starten av neste uke, noen forslag til hva jeg kan videoblogge om? Desperaaaaaaaat.

NEW SHOES

Hei! I dag har jeg vært på Storo med søtingene Thea, Marie og Ida. Jeg har kjøpt en blå bukse på Gina Tricot til 299,- og et par helt nydelig fantastiske champagnefarget sko fra Bianco til 500,- Jaaa, det er egentlig litt dyrt, og det er hele månedeslønna mi... Men de ropte på meg, så jeg var nødt.Ååååh, jeg er blitt forelska!
MINE FAVORITTSANGER

 

Hva er dine favorittsanger?

TIL ALLE DERE MED EN TOM STOL

Nå er det julaften. Julestemning, god mat og drikke, gaver, juletre, fine julesanger... Men nå, i år, er det mange som sitter igjen med en tom stol etter 22.juli-tragedien. Jeg, og hele Norge støtter alle dere som mangler en i dag. Til alle dere som mangler en bror, søster, tante, onkel, mor, far, venn, venninne eller andre. 

Stå sammen! Vi er kanskje et lite land, men vi er et fantastisk land også. Trøst hverandre, og vis at du bryr deg om de som ikke har alle rundt bordet i dag. 

Om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise.
GOD JUL ?

Vel, det er jo jul, men føles jo ikke akkurat sånn. Her i dag har det vært to varmegrader og regn! Uff... Men jeg håper på snø imorra, selv om det er meldt en 5-6 varmegrader og regn... Nå er julepynten klar i huset, vi har vaska og rydda siden i går, men nå begynner det å bli klart. Jeg har jo vært hos tante i noen dager, men i dag kom mamma og pappa også (med gaver)

Det blir noen bilder fra 21. des når jeg, Thea og Marie var ute, mamma har glemt å ta med kameraet mitt...
BOSSEVOVVERHei!

Nå er jeg hos tanta mi. Jeg er alene hjemme, og passer bossevovvene mine, mens jeg skyper med Christian, søtingen. Bossevovvene er altså da hundene mine, eller tante sine, som er Labradorer og heter Mims og Lola. Interessant? 

JULESTEMNING

Nå har jeg skikkelig julestemning! Kjenner skikkelig på at det nå er juleferie, har nettopp vært og kjøpt juletre, og etterpå reiser jeg til tanta mi, noe jeg gleder meg masse til!

Nå sitter jeg og ler med ihjel, ser på Jomfru i Nød! Hahaha!


Go julestemning!

THEA ER MORSOM

Kanskje mest gøy for de som kjenner Thea, men enjoy!

VERDENS BESTE BILDE MED ATLE PETTERSEN!


Åhhhh, jeg er så heldig! Jeg og venninna mi var, som sagt, på artistgallaen til Flykningehjelpen&TV2 igår. Vi så både Chris Medina, Ane Brun + mange andre, men mitt store ønske for kvelden: få et bilde med Atle Pettersen. Jeg har vært STORFAN av han siden auditionen hans på xFactor, og jeg virkelig elsker han! Så du kan vel gjette at jeg ble mildt sagt lykkelig når han kom forbi i gangen, og jeg røska med meg Tuva for å ta bilde. Og han stilte opp med sitt nydelige smil, for å ta bilder.

Jegelskerlivetmitt! Haha, dere skulle sett meg igår etter vi hadde tatt bilde. Jeg gikk på en rosa sky ♥
ARTISTGALLA I KVELD

Hei! Nå er jeg hos Tuva, og vi skal på artistgalla i kveld! Jeg gleder meg sykt! Chris Medina, Atle Pettersen, Ane Brun, Sivert Høyem + mange fler kommer! Det kommer til å bli helt utrolig! Jeg er kjempefan av både Chris Medina, Atle Pettersen og Sivert Høyem. 


Fine Tuva som kommer til å slå meg helseløs for at jeg legger ut dette bildet.

Det kommer nok bilder fra artistgallaen i morra.
STOLT!

Jeg er ikke ofte stolt av meg selv. Men når jeg får bra karakterer, syns jeg man får lov til å skryte litt, og være stolt av seg selv. Jeg fikk 6´er på engelsktentamen! Jeg er kjempekjempekjempestolt, og syns jeg har grunn til det. Tentamener er vanskelig, og selv om jeg ville blitt fornøyd med både 4 og 5, er jo sekser supert!


Random bilde.
10 ting jeg er avhengig av

1. Facebook

2. iPaden

3. Tlfen min, selv om den er klikkings

4. Tv`en

5. Sjokolade

6. Tyggis

7. Shopping ♥

8. Sol

9. Snø

10. Internett
SORRY FOR LITE BLOGGING

Men i det siste har jeg jo tenkt mye på morfar, vi er nå i Tromsø for å dra i begravelse, og da er det ikke så lett å blogge! Og internettet her i Tromsø er litt klikka.

I dag har vi råna rundt i byen, og kjøpt masse julegaver. Jeg er faktisk blitt ferdig med alle julegavene jeg skal gi til vennene mine!

Jeg tror jeg går og legger meg om ikke så lenge, det er digg å ligge i senga med iPaden! Men er ikke så trøtt, vi sover jo så innmari lenge her!
 

SPØRSMÅLSRUNDE

Da tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde. Spør meg om alt mellom himmel og jord!NÅ ER DET JUL

Det føles nå endelig som jul etter at snøen kom. Må innrømme at jeg har vært ganske bekymra for at snøen ikke skulle komme i år, jeg kan ikke ha julaften uten snø. Men endelig, 6. desember, kom snøen!

Lykke!
JEG ELSKER SNØ ♥

Snør det hos deg ?
NORGES KULESTE OVERSKRIFT

Nå sitter jeg på skolen, i auditoriet, sammen med Maja og Mathilde. Og de er kjempekule, hilsen Mathilde. Hahahihihehehohohåhå. Nå tenker du sikkert: Hvorfor er de på skolen enda? Og da svarer jeg: fordi vi er kidnappet av onde kuer. Og de ville at vi skulle bli på skolen til seks. Eller kanskje sju. Ååååå, så bra humor jeg har! Neida, vi skal være med på en musikal, og har øvd siden halv ni i morres. Men det er verdt å være lenge på skolen, det er kjempegøy! (Og vi slipper timer, lekser og prøver!)Go webkamerakvalitet!

Vi snakkes, må øve videre.Foressten så går det litt bedre nå (forrige innlegg), men det er fortsatt kjempetrist. Gruer meg masse til begravelsen, det blir fælt </3

HVIL I FRED KJÆRE MORFAR

Det har vært en helt forferdelig dag. Min kjære storefar er nå død. Det kjennes uvirkelig, jeg skjønner egentlig ikke helt enda at det faktisk har skjedd. Han sovnet stille inn i stolen sin foran tv´en i sitt eget hjem, som var hans ønske.

Må sende en kjempestor takk til mine fantastiske venner som har vært der for meg i hele dag.


Kjære fantastiske, morsomme morfar ♥
Du er dypt savnet. Jeg savner historiene dine, og jeg savner det søte smilet ditt og de fine klemmene dine. Du vil aldri glemmes. Vi er kjempeglad i deg! ♥


HVOR GØY KAN MAN HA DET MED DRUER?

Veldig, hvis man heter Agnes og Mia.
Herregud...

Jeg har sovet hos Agnes i natt, først var vi hos meg og spiste middag, og kødda med druer. Såååå dro vi til Agnes og så Love Actually, en av de fineste filmene på jorda!

I natt skal jeg sove hos Erle, jeg gleder meg sinnsykt!
TENTAMEN

I morra har vi tentamen... Eller, halvdagsprøve i matte, da. Men jeg hater det! Føler meg skikkelig usikker, jeg kan det vi skal kunne, men uansett hvor mye jeg forbereder meg, føler jeg at jeg burde fortsette å øve.

Det har vært en sinnsykt stressende uke! Haha, tror jeg har sagt det hver dag... Men uansett, er ferdig med franskprøven og RLE-framføring, og jeg fikk 6´er på RLE-framføringen! STOOOOOLT!


Fine pennalet mitt!

Men nå skal jeg lage middag, siden jeg er så übertøff.
hits